מקרון מקמח שקדים – שיטת ה-30

4.5
(29)

מקרון מקמח שקדים – המתכון הבריא

קינוח ונשנוש אולטימטיבי לסיום מושלם לארוחה, או כתוספת לקפה או תה.

מתכון ללא סוכר וללא גלוטן שיעשה לכן את תהליך ההרזיה והפיכת אורח החיים לבריא להרבה יותר קל.

תודה לאירנה ברל שהתאימה את המתכון לשיטת ה-30.

לעוד מתכונים מקמח שקדים
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.5 / 5. כמות הצבעות 29

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

מנות

2

מצרכים

עוגיה

  • 2 חלבון ביצה
  • 4 כפות קמח שקדים
  • 2 כפות סילאן/ממתיק

מילוי שוקולד

  • כף סילאן
  • כף שטוחה קקאו
  • חצי כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

עוגיה

  • להקציף טוב את החלבונים עד קצף יציב  
  • להוסיף את הסילאן או 2 כפות ממתיק ולערבב בצורת קיפול
  • להוסיף את הקמח שקדים ולהמשיך לערבב בצורת קיפול
  • מעבירים לשקית זילוף ויוצרים עיגולים קטנים עוגיות קטנות בגודל מקרון
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות בערך 15 עד 20 דקות

מילוי שוקולד

  • מערבבים את כל המרכיבים עד שנעלמים גושי הקקאו וממלאים בין העוגיות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • ניתן להכניס קקאו לעוגיות המקרון כדי ליצור מגוון טעמים לעוגיות 
  • במקום מילוי שוקולד ניתן למלא עם ג’לי לבחירתכן
  • כל הכמות מכילה רק 2 מנות שומן, אפשר לאכול רבע מהכמות על חשבון חצי מנת שומן (פינוקון)
  • לכו עם הדמיון ותמציאו מילוי ותוספות לבצק משלכן
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה