מקרון מקמח שקדים – שיטת ה-30

( 3 מתוך 5 )
טוען
מקרון מקמח שקדים - שיטת ה-30
  • כמות20
  • מנות2
  • זמן הכנה10 דקות
  • זמן בישול20 דקות
  • סה"כ זמן30 דקות
הדפס מתכון

מקרון מקמח שקדים – המתכון הבריא.

קינוח ונשנוש אולטימטיבי לסיום מושלם לארוחה, או כתוספת לקפה או תה.

מתכון ללא סוכר וללא גלוטן שיעשה לכן את תהליך ההרזיה והפיכת אורח החיים לבריא להרבה יותר קל.

תודה לאירנה ברל שהתאימה את המתכון לשיטת ה-30.

 

 

מצרכים

  • עוגיה
  • מילוי שוקולד
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
2
מנות פחמימה
0
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה/גבינה צהובה
0

הוראות הכנה

  • עוגיות

    1. להקציף טוב את החלבונים עד קצף יציב

  • 2. להוסיף את הסילאן או 2 כפות ממתיק ולערבב בצורת קיפול

  • 3. להוסיף את הקמח שקדים ולהמשיך לערבב בצורת קיפול

  • 4. מעבירים לשקית זילוף ויוצרים עיגולים קטנים עוגיות קטנות בגודל מקרון.

  • 5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות בערך 15 עד 20 דקות.

  • מילוי שוקולד

    מערבבים את כל המרכיבים עד שנעלמים גושי הקקאו וממלאים בין העוגיות

טיפים ווריאציות

  • ניתן להכניס קקאו לעוגיות המקרון כדי ליצור מגוון טעמים לעוגיות

  • במקום מילוי שוקולד ניתן למלא עם ג'לי לבחירתכן

  • כל הכמות מכילה רק 2 מנות שומן, אפשר לאכול רבע מהכמות על חשבון חצי מנת שומן (פינוקון)

  • לכו עם הדמיון ותמציאו מילוי ותוספות לבצק משלכן

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר