לחמניות ביתיות מקמח טף

( 3.5 מתוך 5 )
טוען
לחמניות ביתיות מקמח טף שיטת ה-30
  • כמות12
  • מנות12
  • זמן הכנה20 דקות
  • זמן בישול20 דקות
  • סה"כ זמן40 דקות
הדפס מתכון

לחמניות ביתיות מקמח טף – לחמניות ללא גלוטן, ללא סוכר

טעימות ומזינות ללא חשש.

עוד מתכון מסדרת הלחמים והלחמניות של שיטת ה-30.

לא צריך לוותר על כלום, פשוט להתאים את המתכון לעקרונות השיטה.

 

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
0
מנות פחמימה
12
ביצים
1
מנות מוצרי חלב
1
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • מערבבים את כול המרכיבים ולשים לבצק אחיד וגמיש

  • משמנים את הידיים ומחלקים את הבצק ל-12 חתיכות (כמספר כפות הקמח)

  • עם ידיים רטובות ליצור עיגול,להניח על גבי נייר אפיה ולשטח מעט

  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 עד 20 דקות

למה כדאי להשתמש בקמח טף

  • טף הוא דגן על המכיל את כל 8 חומצות האמינו החיוניות לנו

  • מקורו של הטף הוא מאתיופיה

  • טף עשיר בסיבים תזונתיים, ויטמינים (בעיקר מקבוצה B) ומינרלים כגון: ברזל, מגנזיום, סידן ומנגן

  • קיימים שני סוגי קמח טף - בהיר וכהה, לקמח הטף הכהה טעם עשיר יותר וכך גם ערכיו התזונתיים

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר