כנאפה שיטת ה-30

5
(2)

כנאפה שיטת ה-30 ע"פ מתכון של מיקי שמו

כנאפה מופלא וטעים בטרוף על פי המתכון של מיקי שמו עם כיוונונים להתאמה לשיטת ה-30.
ליאת כהן האלופה לא עמדה בפיתוי והחליטה להרים את הכפפה ולמצוא לנו מתכון מנצח לכנאפה שיתאים לשיטת ה-30.
האלופה הזו, לקחה מתכון של מיקי שמו לכנאפה והפכה את המתכון למותאם. במתכון לא תמצאו חמאה אבל זה ללא ספק אחד המתכונים הטעימים והקלים ביותר!

אז קדימה, להכין את הכנאפה שיטת ה-30 ולהעלות לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30

ספרו לנו איך יצא בתגובות למטה

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 2

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

מנות

6

מצרכים

כנאפה:

1/2 חבילת קדאיף
3 כפות שמן קוקוס
1 גביע גבינת ריקוטה

סירופ:

1/2 כוס מים
1/2 כוס סויטאנגו
2 כפיות מי ורדים

אופן ההכנה

מוצאים חצי חבילת שערות קדאיף מהפריזר להפשרה.
מפוררים בשמחה ואהבה ומפרידים את השיערות בתוך קערה.
בנתיים על הגז 3 כפות שמן קוקוס מתנגנות להן…
ברגע שנמסות מעבירים כמעט את כל שמן הקוקוס לקערה של שיערות הקדאיף.
משאירים מעט שמן קוקוס במחבת ומחזירים את המחבת לגז על אש קטנה.
בנתיים ממשיכים לשיר ולזמר ותוך כדי לפורר את השיערות.
לוקחים חצי מהכמות ומסדרים יפה על המחבת (עדיף מחבת נון סטיק קטנה)
מעל מוסיפים גביע גבינת ריקוטה 5% בסידור אלגנטי.
מפזרים את שאריות הקדאיף שנשארו מעל לגבינת הקירוטה
מגברים קצת ווליום בשירה ובגז…
ובודקים מדי פעם אם משחים מלמטה… ברגע שמשחים
הופ טרללה הופכים ע'י צלחת ומחזירים להמשך טיגון בצד השני
(מלא שומן אין צורך להוסיף למחבת שמן וכדו'…)

יופי. ברגע שהשחים בצד השני… מעבירים לצלחת יפה.

בנתיים בגז:
חצי כוס מים,חצי כוס סוייטאנגו ו-2 כפיות מי ורדים.

ברגע שנמס מפזרים מעל לכנאפה שלנו
אציין שבשלב הזה שרתי כבר בטונים גבוהים
עושים תמונה יפה
חותכים.
עוד תמונה יפה.
מעלים לקבוצת הפייסבוק מירב סהר שיטת ה-30
ורק אחרי זה טועמים…

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

3

מנות פחמימה

6

מנות מוצרי חלב

4

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • את הכנאפה שיטת ה-30 יש לחלק ל-6. כל חתיכה שווה למנת פחמימה אחת, חצי מנת שומן ומנת מוצרי חלב 1.
  • ניתן להוסיף מעט פיסטוקים טחונים מעל

ליאת כהן: "תודות למירב סהר ושירלי מגדיש היפות והמדהימות שאני אוהבת וזכיתי שהשם מפגיש בינינו"

למתכוני קינוחים נוספים לחצי כאן כמו כנאפה שיטת ה-30
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

אתר זה משתמש בעוגיות (COOKIES) כדי לוודא שתקבלו את חוויית המשתמש הטובה ביותר