דג מושט בריבת תפוזים

0
(0)

דג מושט בריבת תפוזים

לאוהבי הדגים המושקעים, אלו שבאים עם טוויסט מרענן ולא רגיל
דג מושט בריבת תפוזים עם ירק קצוץ ושום

מנה נפלאה לאירוח. מתאים כמנה ראשונה או מנה עיקרית
מומלץ להגיש את המנה ישירות מהתנור ללא המתנה כלל

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

160 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

3

מצרכים

3 נתחי פילה דג מושט / אמנון
2 שיני שום כתוש
כף ריבת תפוזים ללא סוכר
חצי צרור כוסברה קצוצה
חצי לימון
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
כפית פפריקה
כף שמן זית

אופן ההכנה

נקח קערה ובה נשים את הפילטים, נסחוט מעל חצי לימון וניתן לדגים לנוח כ-20 דקות
בנתיים בקערה נשים את כלל המרכיבים למעט הדגים עם חצי כוס מים ונערבב

לאחר ש-20 הדקות עברו, נשטוף את הדגים ונניח אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מעליהם ניצוק את הרוטב שהכנו ונותנים לדגים מנוחה נוספת של כשעתיים

לאחר שהטעמים נספגו, נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-15 דקות (ניתן להוסיף זמן לפי הצורך)

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

3

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה