בייגל כוסמין שיטת ה-30

4.9
(43)

בייגל כוסמין מלא

כשאפשר, תמיד עדיף האוכל שאנחנו מכינים בבית מאשר אוכל קנוי,
במיוחד כשמדובר בלחם, כך אנו יודעים בדיוק מה נכנס לנו לגוף וכמה מותר לנו לאכול כדי לא לחרוג.

מתכון לבייגל מקמח כוסמין מלא, שהוא גם טעים, גם משביע, מהיר הכנה בטירוף
והכי חשוב, אנחנו יודעות בדיוק מה יש בפנים וכמה מותר לנו לאכול.

לא צריך לוותר, פשוט צריך להחליף.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.9 / 5. כמות הצבעות 43

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

10

מצרכים

10 כפות קמח כוסמין (2 כוסות חד פעמי)
קופסא קטנה גבינה לבנה 5%
5 כפות קמח שקדים
אבקת אפיה
מלח

אופן ההכנה

שמים את כול המרכיבים היבשים ומערבבים
מוסיפים את הגבינה, מערבבים עם כף עד שהגבינה נטמעת בקמח ולאחר מכן מתחילים ללוש
מרדדים לנחש גדול ומחלקים את הבצק ל-10 יחידות
יוצרים עיגול מועכים מעט ויוצרים חור באמצע עם האצבעות
מורחים ביצה ומוסיפים תוספות לפי הטעם מלמעלה

בסיר טיגון ללא שמן

מכניסים ל-4-5 דקות על 180 מעלות

בתנור

15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2.5

מנות פחמימה

10

מנות מוצרי חלב

4

ביצים

0

לכמה לחלק?

10

כמה ניתן לאכול?

1 = מנת פחמימה

טיפים, ווריאציות וכמויות

בכל בייגל כוסמין יש

  • מנת פחמימה
  • רבע מנת שומן
  • חצי מנת מוצרי חלב

תוספות אפשריות

  • זעתר, מלח גס (לא להגזים), בצל מטוגן, שומשום וכל תוספת אחרת שעולה על דעתכן
x

שכחתי סיסמה