זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12
4.3
(23)

מתכון טארט תפוחים האייקוני – עכשיו מותאם לשיטת ה-30

טארט תפוחים ללא סוכר וללא קמח לבן. פשוט לאכול ללא חשש את העוגה שכולנו כל כך אוהבים

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.3 / 5. כמות הצבעות 23

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12

מצרכים

תחתית

6 כפות קמח שקדים
6 כפות קמח קוקוס
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
ביצה 1
3 כפות ריבה ללא סוכר

מילוי

2-3 תפוחים או פרי אחר שמתאים לשלבים
4 כפיות ריבה
2 כפות סילאן
חצי כוס מים חמים

אופן ההכנה

תחתית

לערבב את החומרים היבשים ואחר כך את הכול ביחד
ולעבור ללישה טובה.

לשים נייר אפיה על תבנית טארט 29 ס"מ ולאחר מכן לקחת 3/4 מהבצק
ולשטח אותו על תבנית 29 לפאי עד לקבלת הצורה של התבנית
טיפ: תרטיבו את הידיים

להכניס לתנור על 180° עד אפיה מושלמת כרבע שעה לבדוק מידי פעם שלא יישרף.

מילוי

להכניס את כל המרכיבים למחבת
לערבב הכל עד קירמול

לסיום

לשפוך בצורה שווה את המילוי על התחתית האפויה
לחתוך את השארית של הבצק לרצועות ולסדר בצורת שתי וערב מעל המילוי
להכניס לתנור להשלמת אפייה
אפשר לפזר מעל עם מסננת כחצי כפית קמח קוקוס

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

6

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

1

לכמה לחלק?

12

כמה ניתן לאכול?

1 יח' שווה לפינוק
במתכון טארט תפוחים יש 2 מנות פרי ו-6 מנות שומן

האם יש הבדלים בין צבעי התפוחים מבחינה תזונתית

תפוחי עץ גדלים בשלל גוונים וצבעים וידועים כיום מעל 7500 זנים אך האם לתפוחים בצבעים שונים יש ערכים תזונתיים שונים?
בגדול כן, אך ההבדלים הם זניחים ורוב זני התפוחים עשירים בנוגדי חימצון, קוורצטין, זרחן, אשלגן, סידן, מגנזיום, ברזל ואבץ וכן ויטמינים שונים המזינים ומועילים לגופנו. אם בכל זאת נרצה לעמוד על ההבדלים בין הצבעים השונים אז בתפוחים ירוקים יהיה פחות סוכר ובתפוחים אדומים יהיו יותר נוגדי חימצון. כל שאר הויטמינים והמינרלים שציינו למעלה קיימים בכולם עם הבדלים זניחים בכמות.

לסיכום

צריכת תפוחים היא טובה לבריאות ללא כל קשר לצבעם ותספק לנו ויטמינים ומינרלים חיוניים.  
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן