זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

16
0
(0)

עוגיות קוקוס רכות במיוחד

כן, זה בהחלט אחד הסמלים של חג הפסח, עוגיות קוקוס אבל זה פשוט טעים וזה כיף בכל ימות השנה, לפחות בעיניי.
החגיגה תמיד מתחילה לקראת פסח ואני באמת חושבת שאין לזה הצדקה, למה לא לחגוג כל השנה עם עוגיות קוקוס? הם ממש טעימות!

אז במקום לחכות לפסח כל השנה בשביל עוגיות קוקוס, הצטיידי לך בחבילת קוקוס טחון וקדימה לעבודה

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

16

מצרכים

2 חלבוני ביצה (לבן)
3 כפות ממתיק
חצי כפית תמצית וניל
8 כפות קוקוס
מצריכים לשוקולד:
כף קקאו
כף סילאן ללא סוכר
חצי כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

1.מקציפים בקערה את החלבונים עם הסוויטאנגו ותמצית הוניל.
2.מוסיפים את הקוקוס ומערבבים בצורת קיפול.
3.מעבירים את התערובת לשקית זילוף וגוזרים בגודל סביר(אין צורך בצנתר).
4.מזלפים על גבי נייר אפיה משומן במעט תרסיס שמן.
5.אופים בתנור שחומם מראש על 150 מעלות כ-30-20 דקות.
6.מכניסים למקרר ל10 דקות לקירור.
7.לאחר קירור מורחים שוקולד בתחתית העוגיה.
8.שומרים במקרר.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

16

כמה ניתן לאכול?

2 יחידות שווה למנת פינוק (חצי מנת שומן)
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן