זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

1
0
(0)

תפוח אדמה מוקרם במילוי פטריות

מנת הקניון האהובה, תפוח אדמה מוקרם במילוי גבינות ופטריות, חם, עם גבינה נמתחת ומפנקת בדיוק כמו בפרסומות.
פשוט נפלא בכל ארוחה

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

1

מצרכים

תפוח אדמה בינוני עם הקליפה
פרוסת גבינה צהובה 28%
מלית:
כפית שמן זית
פטריות חתוכות
כף גבינה לבנה 5%
מלח
פלפל
כפית חוואיג' מרק
חצי כפית פפריקה

אופן ההכנה

1. מרתיחים את התפו"א שלם עם הקליפה.
2. מטגנים עם כף שמן זית את הבצל עד הזהבה מוסיפים את מרכיבי המלית ומערבבים.
3. פורסים את התפוח אדמה לא עד הסוף וממלאים אותו במלית.
4. מגרדים את פרוסת הגבינה מעל התפו"א.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-10 דקות.
*במתכון זה יש מנת פחמימה 1

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

1

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

1

כמה ניתן לאכול?

יחידה שווה למנת פחמימה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן