זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

4.3
(28)

תחתיות ארטישוק מושלמות

תחתיות ארטישוק בפולים, השילוב של הבשר, הפולים ותחתיות הארטישוק הוא שילוב מנצח.
לארוחת צהריים או ארוחת חג לאכול חופשי במסגרת הארוחה (חשוב להקפיד על כמויות הפולים, כל השאר חינם)
מתכון זריז, מרשים וקל להכנה שגורף מחמאות בכל פעם מחדש.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

 

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.3 / 5. כמות הצבעות 28

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

קציצות

500 גרם בקר טחון רזה (לרשימה המלאה של נתחי הבקר הרזים)
בצל קצוץ
גזר מגורד
קישוא מגורד
מלח
פלפל
חצי כפית כמון
פפריקה

תבשיל

פולים קפואים סנפרוסט
בצל פרוס
מים לפי הצורך
פפריקה
פלפל
מלח
כף חוואיג' מרק
1 כף שמן זית

אופן ההכנה

מטגנים בסיר רחב עם כף שמן זית את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את הפולים והתבלינים
מוסיפים מים לפי הצורך ומבשלים אש גבוהה עד ביעבוע
מערבבים את מצרכי הקציצות ויוצרים כדורים
את הכדורים מניחים על תחתיות הארטישוק עד הטמעה ומכניסים לתבשיל
ממשיכים לבשל כ- 25 דקות על אש בינונית

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

5

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

4 כפות פולים = מנת פחמימה | קציצות ללא הגבלה במסגרת הארוחה
כל כוס פולים שווה למנת פחמימה. חישבתי את כל התבשיל לפי 5 כוסות פולים אך אפשר גם פחות, כל שאר המצרכים הם חינמיים במסגרת הארוחה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן