זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

20
3.7
(35)

רוגעלך נימוח מקמח שקדים

כקינוח, עם הקפה או סתם נשנוש.

רוגעלך שיטת ה-30, ללא קמח לבן, ללא גלוטן וללא סוכר.
בהחלט עוד קינוח מנצח!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.7 / 5. כמות הצבעות 35

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

20

מצרכים

בצק

10 כפות קמח שקדים
ביצה 1
3 כפות ממתיק
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל

שוקולד

כף קקאו
כף סילאן
כפית תמצית וניל
2 כפות מים

אופן ההכנה

שוקולד

לערבב את המרכיבים עד שהקקאו נעלם ואין גושים

בצק

לערבב את היבשים ולהוסיף את הביצה והתמצית וניל ולעבד עם הידיים לצורת עיגול

להניח את הבצק בין 2 ניירות אפייה ולשטח לעובי הרצוי 

הכנת העוגיה

ליצור משולשים מהבצק

למרוח שכבה דקה של שוקולד (ניתן גם להשתמש בריבה ללא סוכר) ולגלגל בעדינות מהחלק הרחב לכיוון הקודקוד

להבריש את הבצק עם מעט מייפל

בסיר טיגון ללא שמן

להכניס למכשיר ל-3-4 דקות על 180 מעלות

בתנור

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-10-15 דקות 

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

5

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

1

לכמה לחלק?

20

כמה ניתן לאכול?

2 יח' = מנת פינוק
  • לא חובה לגלגל כמו רוגעלך, ניתן להכין כדור, לעשות חור עם האצבע, למלא שוקולד ולסגור
  • במתכון 5 מנות שומן, רצוי להכין כמות שמתחלקת ב-5 כדי להקל על החישוב
הירשמי
דווח על
guest
1 תגובה
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
סיגל שטאובר

מאוד טעים טוב גם לפסח

x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן