זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

6
4
(1)

פשטידת פטריות וברוקולי

מבין כלל הפשטידות הקיימות, השילוב הנפלא של פשטידת פטריות וברוקולי תמיד קוסם לי.
זה נורא טעים יחד. באופן כללי, אני חולה על ברוקולי, זה לגמרי קסם של ירק.

מה הירק שאת לא יכולה בלעדיו?

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

6

מצרכים

ברוקולי סנפרוסט מאודה
פטריות טריות
פלפל אדום קצוץ לקוביות
1 בצל גדול
כף שמן זית
3 ביצים
3 כפות גבינה לבנה
1 כף קוטג'
פרוסת צהובה מגורדת
מעט מלח
מעט פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
חצי שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה

קוצצים את הפטריות והברוקולי
מחממים במחבת כף שמן זית
מקפיצים את הבצל כמה דקות ולהוסיף את הברוקולי, פטריות ופלפלים
להמשיך להקפיץ כמה דקות.
שמים במסננת שהנוזלים ירדו
בקערה מוסיפים את התערובת מהמחבת יחד עם 3 כפות גבינה לבנה, 3 ביצים, כף קוטג, פרוסת גבינה צהובה מגורדת והתבלינים.
לערבב היטב ליצוק לתבנית גדולה או לתבנית סיליקון קטנות.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-30 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

4

ביצים

3

לכמה לחלק?

6

כמה ניתן לאכול?

2 יח' = למנת ביצה + כף גבינה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן