זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8
1
(1)

פשטידת דלורית קלילה ונפלאה

מתכון לפשטידת דלורית פרווה נפלא לאוהבות הקיצורים במטבח וגם לאלו שלא.
המתכון הוא ללא גבינות כך שהוא פרווה וניתן לשלב אותו גם עם ארוחה בשרית וגם עם ארוחה חלבית

תמיד כיף שיש את האפשרות לקצר את התהליך עם המיקרוגל שפשוט עושה את העבודה תוך 2-3 דקות

אז איך עושים שיהיה גם קליל וגם טעים? פשוט עוקבים אחר המתכון שלב אחר שלב ונהנים מפשטידה מרעננת במיוחד שמתאימה לכל יום!

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 1 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8

מצרכים

דלורית קלופה
2 בצלים
2 ביצים
כף שמן זית
פלפל
מלח
חצי כפית כמון
כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

1.מרתיחים את הדלורית עד ריכוך.
2.חותכים את הבצלים קוביות קטנות.
3.מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
4.בקערה מועכים את הדלורית ומוסיפים את הבצל הזהוב, מוסיפים את
הביצים, תבלינים ואבקת אפיה ומערבבים.
5.יוצקים לתבניות קאפקייקס ומכניסים למיקרו ל3-2 דקות
•בתנור שמים כ15-10 דקות על 180 מעלות טורבו במידה וזה בתבנית כ-20
25 דקות.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

8

כמה ניתן לאכול?

ניתן לאכול עד שלישי מהכמות במסגרת ארוחה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן