פילה סלמון בחרדל שום וצלפים

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

2
0
(0)

פילה סלמון בחרדל שום וצלפים

לארוחות החג בדרך כלל אנחנו נוהגים לתת שואו. גם אם זה משהו שאנחנו אוכלים בכל ערב שישי.
פילה סלמון בחרדל שום וצלפים לגמרי יספק את השואו על השולחן. מעבר לתיבול המצויין, הצלפים מביאים חדשנות לשולחן החג 
בטעמים מאוד מפתיעים. עם מראה מאוד צרפתי, מקורות הצלפים הם בכלל ביוון. 
אז ליד הארוחה, תרגישי חופשי לגמרי לשלב אוזו טוב.
יאסו!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

2

מצרכים

2 נתחי סלמון גדולים
1 כפית שום כתוש
כף סילאן / מייפל
כוסברה קצוצה
כפית גדושה חרדל גרגירים
4 יח' צלפים גדולים / 6 קטנים
מעט פלפל
כפית פפריקה

אופן ההכנה

1. מורידים את העור מהפילה (ממולץ להיעזר במגבון) ומשרים את הנתחים כ-20 דקות עם חצי לימון סחוט
2. שוטפים את נתחי הסלמון
3. בקערית שמים את כל המרכיבים למעט הדג והצלפים ומוסיפים עוד חצי כוס מים
4. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את הדגים, מכסים אותם ברוטב המוכן בקערית.
5. פורסים את הצלפים ומניחים על גבי הדגים ומכסים את התבנית.
6. משרים את הדגשים כשעה-שעתיים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-15 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

2

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן