זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

4
4
(41)

סטייק פרגית – החלק הכי איכותי וטעים בעוף

מתכון פשוט ומהיר הכנה עם תוצאות מדהימות מבחינת הטעם.
לארוחת צהריים בצ'יק.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 41

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

4

מצרכים

4 נתחי פרגית גדולים
כף שמן זית
פלפל
מלח

אופן ההכנה

  • מנקים את הפרגיות משומן גלוי ושמים בקערה.
  • מוסיפים בקערה את השמן,פלפל ומלח,מערבבים ומשרים כשעה.
  • צורבים על מחבת רגילה/פסים כמה דקות והופכים.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

4

כמה ניתן לאכול?

חלבון רזה מן החי ללא הגבלה במסגרת הארוחה

טיפ!

רצוי להכין מראש ולשים במקרר בשקיות לסגירה חוזרת או בקופסא אטומה, לספיגה מקסימלית של הטעמים ולמקסימום ספונטניות. ניתן להשאיר במקרר עד 3 ימים.  
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן