טנזייה של אביבה עטון

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

3
(1)

טנזייה הטעימה ביותר בעולם!

בסיר רחב ידיים, כל הטוב שהעולם יכול להציע לנו. טנזייה מרוקאית אמיתית של אמא.
שקדים, קשיו, פקאן, צימוקים, שזיפים ועוד ועוד ועוד. כל הדבר המושלם הזה, מומלץ לאכול יחד עם אורז לבן נקי שמאזן את הטעמים המתוקים.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

סיר רחב
2 בצלים גדולים
1/4 קילו צימוקים
1/4 קילו מישמשים
1/4 קילו שזיפים מיובשים מגולענים
1/4 קילו קשיו טבעי
1/4 קילו שקדים ללא קליפה טבעי
1/4 קילו פקאן טבעי
2 כפות שמן
2 כפות קינמון
5 כפות סילאן טבעי

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל
ומטגנים עד הזהבה, שמים את כל האגוזים ומערבבים לקלייה על אש גבוהה
לאחר קלייה טובה, מוסיפים את הקינמון, ולאחר מכן את הפירות והסילאן. ממשיכים לערבב כל הזמן (לא להוסיף מים)

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

2 כפות = מנת שומן + מנת פרי
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן