זמן הכנה

160 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

2
0
(0)

דג סלמון בקראסט שקדים מושלם

מנה נפלאה של דג סלמון עם טוויסט קראנצ'י במיוחד של קראסט שקדים
מנת הדגל שלי בחגים תמיד מביאה איתה מחמאות מהאורחים שהתענגו על נתח עסיסי של דג סלמון בציפוי הקראסט ועם טעמים מעולים של תיבול במידה טובה

את הדגים תמיד אני מגישה ישירות מהתנור לצלחת כך שהדג שומר על מקסימום עסיסיות ויותר חשוב מכך, הקפדה על זמן האפייה כאשר אני מתחילה ב15 דקות
בודקת נתח אחד ואת רמת העסיסיות ומוסיפה זמן אם צריך.

תמיד תזכרי, דג אפשר לאפות עוד זמן אך לא ניתן לחזור אחורה. אם הדג יבש, הוא מאבד מהטעמים שלו.

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

160 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

2

מצרכים

2 נתחי דג סלמון גדולים
1 שום כתוש
כף מייפל 100% טבעי
כוסברה קצוצה לפי הטעם
כפית גדושה חרדל גרגירים ללא סוכר
2 כפות שקדים גרוסים
פלפל
כפית פפריקה

אופן ההכנה

נתחיל בלהוריד לפילה הדג את העור, ניתן להעזר במגבון על מנת למשוך את העור מהפילה.
נשרה את הנתחים למשך כ-20 דקות במיץ לימון מחצי לימון סחוט ולאחר מכן נשטוף את הנתחים.

בקערית נערבב את המרכיבים של הרוטב בתוספת חצי כוס מים

נניח את הנתחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה ונכסה אותם ברוטב.
ניתן לנתחים לנוח עם הרוטב למשך כשעתיים לספיגה מייטבית של הטעמים.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-15 דקות. נוסיף זמן לפי הצורך.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

2

כמה ניתן לאכול?

1 יח' שווה לחצי מנת שומן
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן