דג סלמון בקראסט שקדים מושלם
מנה נפלאה של דג סלמון עם טוויסט קראנצ'י במיוחד של קראסט שקדים
מנת הדגל שלי בחגים תמיד מביאה איתה מחמאות מהאורחים שהתענגו על נתח עסיסי של דג סלמון בציפוי הקראסט ועם טעמים מעולים של תיבול במידה טובה
את הדגים תמיד אני מגישה ישירות מהתנור לצלחת כך שהדג שומר על מקסימום עסיסיות ויותר חשוב מכך, הקפדה על זמן האפייה כאשר אני מתחילה ב15 דקות
בודקת נתח אחד ואת רמת העסיסיות ומוסיפה זמן אם צריך.
תמיד תזכרי, דג אפשר לאפות עוד זמן אך לא ניתן לחזור אחורה. אם הדג יבש, הוא מאבד מהטעמים שלו.
רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן
יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק
איך היה המתכון?
לחצי על הכוכב כדי להצביע
ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0
עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה