זמן הכנה

80 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

6
0
(0)

דג טונה עם זיתים

מתכון מושלם לערבי חג ושישי – דג טונה עם זיתים.
מנה מרשימה מאוד עם נוכחות על השולחן ועם טעמים אדומים-מושלמים
כשאת רוצה לפנק ולהתפנק – זה המתכון

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

80 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

6

מצרכים

6 נתחי סטייק טונה אדומה
זיתים לבישול
4 שיני שום פרוסים
רסק עגבניות ללא סוכר
2 עגבניות חתוכות קוביות
כף פפריקה
כפית שטוחה כמון
פלפל
מלח
מיץ לימון מחצי לימון
חצי כוס מים

אופן ההכנה

1.משרים את נתחי הטונה כ20 דקות עם חצי לימון סחוט ולאחר מכן שוטפים אותם.
2.שמים בקערה את כול המרכיבים ומשרים את הדגים עם הזיתים כשעתיים (עדיפות ללילה)
3.שמים בסיר רחב את נתחי הטונה ושמים את שארית הבלילה והזיתים מלמעלה.
4.מבשלים על אש נמוכה-בינונית כ40 דקות.
לשים לב להוסיף מים לפי הצורך

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

10

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

6

כמה ניתן לאכול?

8 יח' זיתים = מנת שומן | דג ללא הגבלה במסגרת הארוחה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן