זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

16
0
(0)

בצק שקדים מרוקאי ללא סוכר

אין על הטעמים האלו של הבצק שקדים המרוקאי בשילוב עם האגוזים המתוקים.
נפלא לאירוח, נפלא לצד הקפה, נפלא תמיד. בהכנה מהירה במיוחד של כ-20 דקות, את יכולה להתפנק בעגיות בצק שקדים ללא סוכר וללא חשש.
המתכון מתאים גם לחג הפסח (רק שימי לב שאת לא מוסיפה את הקמח כוסמין כמובן )

בתאבון!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

16

מצרכים

10 כפות קמח שקדים
לא חובה: 2 כפות כוסמין מלא
כף ממתיק
כף תמצית וניל
כפית אבקת אפיה
ביצה 1 Mַ או L

תערובת אגוזים:

8 אגוזי מלך
2 כפות שברי שקדים
5 בוטנים קלויים
כף דבש

מי דבש:

כפית דבש
2 כפות מים

אופן ההכנה

מערבבים את מרכיבי הבסיס באמצעות כף עד יצירת עיסה מעט דביקה (שימו לב שלא תיהיה נוזלית)
לאחר הכנת הבסיס מכינים את מלית האגוזים
מרטיבים את הידיים ויוצרים עיגולים בגודל כפית(קטנים)
מועכים את העיגול כמו פיתה שמים באמצע את המלית וסוגרים בצורת כיווץ עד יצירת צורת אוזן המן או צורה אחרת.
מרפדים תבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° טורבו כ7-8 דקות
בסיום מורחים עם מברשת את מי הדבש

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

8

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

16

כמה ניתן לאכול?

1 יח' = למנת פינוק
בצק שקדים מרוקאי ללא סוכר הינו ללא גולטן כלל במידה ולא מוסיפים את קמח הכוסמין. בחג הפסח, בצק שקדים מרוקאי יהיה כשר רק במידה ותקפידי על כך!
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן