זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12
0
(0)

אלפחורס עם טוויסט

אז גם כאן, כמו בהמון מתכונים שלי, אני משתדלת להוסיף איזה טוויסט קטן שהופך את המתכון לטוב הרבה יותר.
האלפחורס הזה, בשונה מהרגיל שכולם מכירים, מורכב גם משיבולת שועל שמשדרג את העוגיה בעשרות מונים.
מתכון באמת איכותי וטעים נורא. 
בתאבון!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12

מצרכים

1 כוס חד"פ קוואקר דק
6 כפות קמח שקדים
1 ביצה
2 כפות ממתיק
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל

ריבת חלב:

כף וחצי ריבת חלב לל"ס
כף חלב

ציפוי:

2 כפות קוקוס טחון 

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים של הבסיס
יוצרים כ-24 עיגולים קטנים ומועכים על תבנית מרופדת עם נייר אפיה
מכניסים לתנור על 180 מעלות טורבו עד השחמה כ10 דקות
לאחר מכן יוצקים כף ריבת חלב ומגלגלים על גבי קוקוס.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

3

מנות פחמימה

1

מנות חלב

ביצים

1

לכמה לחלק?

12

כמה ניתן לאכול?

2 יח' = מנת פינוק + רבע מנת פחמימה
  • את ריבת החלב מומלץ לחמם כ-10 שניות במיקרוגל על מנת לקבל מרקם נוח לעבודה.
  • ריבת חלב הינה על חשבון מנת ריבה יומית (עד כף ליום)
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן