תחתיות ארטישוק בפולים

4.3
(28)

תחתיות ארטישוק מושלמות

תחתיות ארטישוק בפולים, השילוב של הבשר, הפולים ותחתיות הארטישוק הוא שילוב מנצח.

לארוחת צהריים או ארוחת חג לאכול חופשי במסגרת הארוחה (חשוב להקפיד על כמויות הפולים, כל השאר חינם)

מתכון זריז, מרשים וקל להכנה שגורף מחמאות בכל פעם מחדש.
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.3 / 5. כמות הצבעות 28

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

מנות

5

מצרכים

קציצות

50 גרם בקר טחון רזה (לרשימה המלאה של נתחי הבקר הרזים)
בצל קצוץ
גזר מגורד
קישוא מגורד
מלח
פלפל
חצי כפית כמון
פפריקה

תבשיל

פולים קפואים סנפרוסט
בצל פרוס
מים לפי הצורך
פפריקה
פלפל
מלח
כף חוואיג’ מרק
1 כף שמן זית

אופן ההכנה

מטגנים בסיר רחב עם כף שמן זית את הבצל עד הזהבה

מוסיפים את הפולים והתבלינים

מוסיפים מים לפי הצורך ומבשלים אש גבוהה עד ביעבוע

מערבבים את מצרכי הקציצות ויוצרים כדורים

את הכדורים מניחים על תחתיות הארטישוק עד הטמעה ומכניסים לתבשיל

ממשיכים לבשל כ- 25 דקות על אש בינונית

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

5

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

כל כוס פולים שווה למנת פחמימה. חישבתי את כל התבשיל לפי 5 כוסות פולים אך אפשר גם פחות, כל שאר המצרכים הם חינמיים במסגרת הארוחה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה