תחתיות ארטישוק בפולים

( 3 מתוך 5 )
טוען
תחתיות ארטישוק בפולים - שטת ה-30
  • כמות1
  • מנות5
  • זמן הכנה20 דקות
  • זמן בישול30 דקות
  • סה"כ זמן50 דקות
הדפס מתכון

תחתיות ארטישוק בפולים, השילוב של הבשר, הפולים ותחתיות הארטישוק הוא שילוב מנצח.

לארוחת צהריים או ארוחת חג לאכול חופשי במסגרת הארוחה (חשוב להקפיד על כמויות הפולים, כל השאר חינם)

מתכון זריז, מרשים וקל להכנה שגורף מחמאות בכל פעם מחדש.

מצרכים

  • קציצות
  • תבשיל
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
0
מנות פחמימה
5
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה/גבינה צהובה
0

הוראות הכנה

  • 1. מטגנים בסיר רחב עם כף שמן זית את הבצל עד הזהבה

  • 2. מוסיפים את הפולים והתבלינים

  • 3. מוסיפים מים לפי הצורך ומבשלים עד ביעבוע

  • 4. מערבבים את מצרכי הקציצות ויוצרים כדורים

  • 5. את הכדורים מניחים על תחתיות הארטישוק עד הטמעה ומכניסים לתבשיל

  • 6. ממשיכים לבשל כ- 25דקות על אש בינונית

טיפים ווריאציות

  • כל כוס פולים שווה למנת פחמימה, חישבתי את כל התבשיל לפי 5 כוסות פולים אך אפשר גם פחות, כל שאר המצרכים הם חינמיים במסגרת הארוחה

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר