תחתיות ארטישוק בפולים

4.3
(28)

תחתיות ארטישוק מושלמות

תחתיות ארטישוק בפולים, השילוב של הבשר, הפולים ותחתיות הארטישוק הוא שילוב מנצח.
לארוחת צהריים או ארוחת חג לאכול חופשי במסגרת הארוחה (חשוב להקפיד על כמויות הפולים, כל השאר חינם)
מתכון זריז, מרשים וקל להכנה שגורף מחמאות בכל פעם מחדש.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

 

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.3 / 5. כמות הצבעות 28

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

קציצות

500 גרם בקר טחון רזה (לרשימה המלאה של נתחי הבקר הרזים)
בצל קצוץ
גזר מגורד
קישוא מגורד
מלח
פלפל
חצי כפית כמון
פפריקה

תבשיל

פולים קפואים סנפרוסט
בצל פרוס
מים לפי הצורך
פפריקה
פלפל
מלח
כף חוואיג' מרק
1 כף שמן זית

אופן ההכנה

מטגנים בסיר רחב עם כף שמן זית את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את הפולים והתבלינים
מוסיפים מים לפי הצורך ומבשלים אש גבוהה עד ביעבוע
מערבבים את מצרכי הקציצות ויוצרים כדורים
את הכדורים מניחים על תחתיות הארטישוק עד הטמעה ומכניסים לתבשיל
ממשיכים לבשל כ- 25 דקות על אש בינונית

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

5

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

4 כפות פולים = מנת פחמימה | קציצות ללא הגבלה במסגרת הארוחה

טיפים, ווריאציות וכמויות

כל כוס פולים שווה למנת פחמימה. חישבתי את כל התבשיל לפי 5 כוסות פולים אך אפשר גם פחות, כל שאר המצרכים הם חינמיים במסגרת הארוחה
x

שכחתי סיסמה