רוגעלך שוקולד מקמח שקדים – שיטת ה-30

3.6
(28)

רוגעלך נימוח מקמח שקדים

כקינוח, עם הקפה או סתם נשנוש.

רוגעלך שיטת ה-30, ללא קמח לבן, ללא גלוטן וללא סוכר.
בהחלט עוד קינוח מנצח!

להכנה בתנור או בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן).

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.6 / 5. כמות הצבעות 28

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

מנות

5

מצרכים

בצק

10 כפות קמח שקדים
ביצה 1
3 כפות כמו סוכר
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל

שוקולד

כף קקאו
כף סילאן
כפית תמצית וניל
2 כפות מים

אופן ההכנה

שוקולד

לערבב את המרכיבים עד שהקקאו נעלם ואין גושים

בצק

לערבב את היבשים ולהוסיף את הביצה והתמצית וניל ולעבד עם הידיים לצורת עיגול

להניח את הבצק בין 2 ניירות אפייה ולשטח לעובי הרצוי 

הכנת העוגיה

ליצור משולשים מהבצק

למרוח שכבה דקה של שוקולד (ניתן גם להשתמש בריבה ללא סוכר) ולגלגל בעדינות מהחלק הרחב לכיוון הקודקוד

להבריש את הבצק עם מעט מייפל

בסיר טיגון ללא שמן

להכניס לנוטריפריי ל-3-4 דקות על 180 מעלות

בתנור

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-10-15 דקות 

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

5

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • לא חובה לגלגל כמו רוגעלך, ניתן להכין כדור, לעשות חור עם האצבע, למלא שוקולד ולסגור
  • במתכון 5 מנות שומן, רצוי להכין כמות שמתחלקת ב-5 כדי להקל על החישוב
הירשמי
דווח על
guest
1 תגובה
הכי ישן
הכי חדש המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
סיגל שטאובר

מאוד טעים טוב גם לפסח

x

הירשם

שכחתי סיסמה

אתר זה משתמש בעוגיות (COOKIES) כדי לוודא שתקבלו את חוויית המשתמש הטובה ביותר