רוגעלך שוקולד מקמח שקדים – שיטת ה-30

( 2.5 מתוך 5 )
טוען
רוגעלך שוקולד מקמח שקדים - שיטת ה-30
  • כמות20
  • מנות5
  • זמן הכנה20 דקות
  • זמן בישול10 דקות
  • סה"כ זמן30 דקות
הדפס מתכון

רוגעלך מקמח שקדים מותאם לשיטת ה-30.

כקינוח, עם הקפה או סתם נשנוש.

רוגעלך שיטת ה-30, ללא קמח לבן, ללא גלוטן וללא סוכר.

עוד קינוח מנצח.

להכנה בתנור או בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן).

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן

מצרכים

  • בצק
  • שוקולד
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
5
מנות פחמימה
0
ביצים
1
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה/גבינה צהובה
0

הוראות הכנה

  • שוקולד

    1. לערבב את המרכיבים עד שהקקאו נעלם ואין גושים

  • בצק

    2. לערבב את היבשים ולהוסיף את הביצה והתמצית וניל ולעבד עם הידיים ליצור עיגול

  • 3. על גבי נייר אפיה לשים חלק מהבצק לכסות בעוד נייר אפיה ולשטח לחתוך את הבצק בצורת מלבן וליצור משולשים למרוח במשולשים שכבה דקה של שוקולד/ריבה ולגלגל בעדינות מהחלק העבה לקודקוד המשולש

  • 4. למרוח עם מברשת מעט מייפל

  • בסיר טיגון ללא שמן

    5. להכניס לנוטריפריי ל-3-4 דקות

  • בתנור

    6. להכניס לתנור ל-10-15 דקות

טיפים ווריאציות

  • לא חובה לגלגל כמו רוגעלך, ניתן להכין כדור, לעשות חור עם האצבע, למלא שוקולד ולסגור

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר