רביולי במלויים

0
(0)

רביולי במילויים

בימי האינסטנט הנוח, גם רביולי יכול להיות מוכן וקנוי אבל שווה להשקיע דווקא ברוטב שמנחיל טעמים בבצק.
רוטב נהדר של שמנת פטריות חם וטעמים במיוחד

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

2

מצרכים

חצי בצל סגול
4 פטריות גדולות
1 שמנת 10%

מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
רביולי במילוי

אופן ההכנה

חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים בספרי שמן
מוסיפים את הפטריות חתוכות לפרוסות עבות לאחר שהבצל שוזף
מכינים לבנתיים את הרביולי על פי ההוראות על גבי האריזה.
חשוב לשים לב לבחור במוצר שאינו מכיל סוכר
מוסיפים את השמנת למחבת ולאחר חימום קל, מוסיפים את כלל התבלינים
מערבבים קלות  ומוסיפים את הרביולי

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

1

ביצים

0

לכמה לחלק?

2

כמה ניתן לאכול?

מנות הפחמימה נספרות בהתאם לרביולי

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה