קיש בטטה חלבי

0
(0)

קיש בטטה חלבי על בסיס שיבולת שועל

מתכון נפלא לקיש בטטה והפעם בסגנון חלבי עם גבינות שאוהבים.
מושלם לארוחת הערב או הבוקר לצד המון ירקות חתוכים לרצועות.

את הקיש ניתן להחזיר למקרר ולחמם שוב במיקרוגל והוא עדיין יוצא נפלא!
אז אם את אוהבת ארוחות מושקעות עם קישים שווים במיוחד, את מוזמנת לצפות במתכונים נוספים באתר

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

65 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

10

מצרכים

בסיס לקיש:

2 כוסות שיבול שועל דקה
1/2 בטטה בינונית מגורדת
כף זעתר גרוס
מלח
פרוסת גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים

מלית לקיש:

2 פרוסות גבינה צהובה מגורדת
1/2 בטטה מגורדת
קופסאת קוטג' 5%
2 כפות סימפוניה %5 בטעמים
מלח

אופן ההכנה

  1. מערבבים את מרכיבי הבסיס עד ליצירת עיסה אחידה
  2. מניחים על תבנית עגולה 24' ומשטחים עד ליצירת צורה של קערה.
  3. אופים כ-10 דקות על 180 מעלות.
  4. מערבבים את מרכיבי המלית ולאחר מכן יוצקים לתוך התחתית האפויה.
  5. אופים כ-40 דקות נוספות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

4.5

מנות מוצרי חלב

6

ביצים

0

לכמה לחלק?

10

כמה ניתן לאכול?

2 יח' = מנת פחמימה + מנת גבינה אחת (מתוך 4 יומיות)

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה