פלאפל שיטת ה-30

( 0 מתוך 5 )
טוען
פלאפל שיטת ה-30
  • כמות20
  • מנות2
  • זמן הכנה10 דקות
  • זמן בישול20 דקות
  • סה"כ זמן30 דקות
הדפס מתכון

פלאפל – המאכל הלאומי של ישראל,

בעולם הוא נחשב למזון בריאות מהשורה הראשונה,

כי באמת הפלאפל מכיל מרכיבים בריאים התורמים המון לגופנו,

כמו פטרוזיליה, כוסברה, שמכילים המון ויטמינים ומינרלים חיוניים,

חומוס המכיל חלבון ושום שכולם יודעים כמה הוא בריא לנו,

אך הבעיה עם פלאפל שהוא הכי טעים כאשר הוא מטוגן בשמן עמוק, וזאת בעיה!!

התאמתי לכן את המתכון לשיטת ה-30 ועכשיו אפשר לקבל את כל הטוב שיש לפלאפל להציע בלי כל השמן הנלווה.

מומלץ להגיש באחד מתחליפי הלחם באתר או בפיתה כוסמין/קמח מלא עם טחינה, סלט קצוץ ומלפפון חמוץ

ניתן להכין בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן) או בתנור.

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
1/2
מנות פחמימה
2
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • חומוס יבש

    להשרות כוס חומוס יבש עם 2 כפיות סודה לשתייה ומים למשך הלילה

  • פלאפל

    1. לטחון את השום, הפטרוזיליה,הכוסברה והבצל במעבד מזון

  • 2. להוסיף את התבלינים והשומשום ולהכין עיגולים

  • בסיר טיגון

    לרסס את הכדורים בתרסיס שמן ולהכניס לסיר טיגון ל-7 דקות על 200 מעלות

  • בתנור

    לרסס על נייר אפייה תרסיס שמן ולהניח את הכדורים על נייר האפייה

  • להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות

טיפים ווריאציות

  • מותר לאכול בערך 10 כדורים (תלוי בגודל) על חשבון מנת פחמימה

  • צריך לאכול לפני 16:30, מצוין כארוחת צהריים עם סלט קצוץ

תגובה אחת

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר