סטייק פרגית

( 0 מתוך 5 )
טוען
סטייק פרגית - מתכון של מירב סהר
  • מנות2
  • זמן הכנה60 דקות
  • זמן בישול10 דקות
  • סה"כ זמן1:10 שעות
הדפס מתכון

סטייק פרגית – אחד החלקים הכי איכותיים וטעימים בעוף.

מתכון פשוט ומהיר הכנה עם תוצאות מדהימות מבחינת הטעם.

לארוחת צהריים בצ'יק.

 

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
1
מנות פחמימה
0
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • 1.

    מנקים את הפרגיות משומן גלוי ושמים בקערה.

  • 2.

    מוסיפים בקערה את השמן,פלפל ומלח,מערבבים ומשרים כשעה.

  • 3.

    צורבים על מחבת רגילה/פסים כמה דקות והופכים.

טיפ

  • רצוי להכין מראש ולשים במקרר בשקיות לסגירה חוזרת או בקופסא אטומה, לספיגה מקסימלית של הטעמים ולמקסימום ספונטניות. ניתן להשאיר במקרר עד 3 ימים.

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר