סטייק פרגית

4
(41)

סטייק פרגית – החלק הכי איכותי וטעים בעוף

מתכון פשוט ומהיר הכנה עם תוצאות מדהימות מבחינת הטעם.

לארוחת צהריים בצ’יק.

לעוד מתכוני עיקריות
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 41

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

מנות

2

מצרכים

  • 4 נתחי פרגית גדולים
  • כף שמן זית
  • פלפל
  • מלח

אופן ההכנה

  • מנקים את הפרגיות משומן גלוי ושמים בקערה.
  • מוסיפים בקערה את השמן,פלפל ומלח,מערבבים ומשרים כשעה.
  • צורבים על מחבת רגילה/פסים כמה דקות והופכים.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

טיפ!

רצוי להכין מראש ולשים במקרר בשקיות לסגירה חוזרת או בקופסא אטומה, לספיגה מקסימלית של הטעמים ולמקסימום ספונטניות. ניתן להשאיר במקרר עד 3 ימים. 
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה