סטייק טונה עם זיתים

( 0 מתוך 5 )
טוען
סטייק טונה עם זיתים שיטת ה-30
  • כמות6
  • מנות6
  • זמן הכנה25 דקות
  • זמן בישול40 דקות
  • סה"כ זמן1:05 שעות
הדפס מתכון

סטייק טונה עם זיתים, מנה ראשונה מושלמת להתחיל איתה את הארוחה.

דג הטונה עשיר בחלבונים ומינרלים הוא מזין וטעים,

בשילוב עם רוטב אדום וזיתים, זהו מעדן שהוא גם טעים וגם בריא.

המתכון מותאם לשיטת ה-30.

למעט הזיתים, המתכון הוא חינמי לחלוטין ולא בא על חשבון מנות שומן/פחמימה

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
***
מנות פחמימה
0
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • קדם הכנה

    1. להשרות את הדגים עם מיץ מחצי לימון ולכסות עם מים לכ-20 דקות

  • הכנת התבשיל

    1. לערבב את כל המרכיבים (למעט הדג) בקערה

  • 2. להניח את נתחי הדג בסיר רחב ולכסות עם שאר המרכיבים

  • 3. להוסיף מים לכיסוי מלא של נתחי הדג

  • מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות על אש בינונית, להוסיף מים לפי הצורך

טיפים ווריאציות

  • המנה היא חינמית למעט הזיתים, לשים לב שכל 8 זיתים הם מנת שומן

  • לספיגת טעמים מקסימלית ניתן להשרות את הדג עם הזיתים לשעתיים

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר