מתכון תבשיל עוף בבצל

4.2
(29)

מתכון תבשיל עוף בבצל מותאם לשיטת ה-30 

מתכון תבשיל עוף בבצל, מהיר הכנה וקליל לארוחת צהריים בצ’יק

כמו שאפשר לראות בטבלה שהוא לא בא על חשבון שום מנה ואפשר לאכול חופשי במסגרת הארוחה.

לעוד מתכוני עוף והודו
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.2 / 5. כמות הצבעות 29

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

מנות

מצרכים

  • 3 בצלים
  • כף גדושה פפריקה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כף שמן זית
  • חלקי העוף (ירכיים, שוקיים, חזה)

אופן ההכנה

  • לטגן את הבצל עם כף שמן זית עד הזהבת הבצל
  • לאחר מכן להוסיף את העוף ע”ג הבצל
  • ולהוסיף את התבלינים ומים לפי הצורך עד כיסוי העוף. לסגור עם המכסה ולערבב
  • לבשל כ-40 דקות
  • ניתן להוסיף חתיכות לימון כבוש לאחר הבישול (לפי הטעם)

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

במתכון מנת שומן אחת וללא מנות פחמימה בכלל, איכלו בלי חשש

קצת עובדות על עוף והודו

  •  בשר העוף וההודו הם מסוגי הבשר הפופולרים ביותר ממגוון סיבות: מחירם, טעמם, מגוון היישומים שלהם ועוד. יתר על כן העוף מכיל שלל מרכיבים חיוניים לגופנו כמו אבץ, ברזל, ניאצין ועוד.
  • עוף והודו הם בעלי אחוז שומן נמוך
  • החלבון אותו מכיל העוף הינו חלבון איכותי והוא עוזר בתהליכים המתרחשים בגופנו
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה