מתכון פשטידת עלי מנגולד

4.5
(45)

מתכון פשטידת עלי מנגולד ובצל ירוק

מצוין כפתיחה לארוחה, טעים, מזין ובריא
מתכון פשטידת עלי מנגולד ובצל ירוק, מצוין כמשהו קליל בין הארוחות או כתוספת לארוחה

לעוד מתכוני מנות ראשונות
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.5 / 5. כמות הצבעות 45

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

מנות

4

מצרכים

  • 1 חב’ מנגולד
  • 2 בצלים גדולים
  • 3 ביצים
  • כף אבקת אפיה
  • פלפל
  • מלח
  • כף שמן זית

אופן ההכנה

במיקרו

  • לשים את עלי המנגולד והבצל ירוק בפיירקס ולהכניס למיקרו ל5-7 דקות לאידוי
  • לאחר מכן להוסיף כף שמן זית ואת שאר המצרכים ולערבב טוב
  • להחזיר למיקרו למשך 8 דקות.

בתנור

  • לאדות את המנגולד והבצל ירוק
  • לשים בקערה את כול המצרכים כולל המנגולד והבצל לערבב טוב ולשים על מחבת מכוסה על אש נמוכה

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

1

ביצים

2

טיפים, ווריאציות וכמויות

במתכון פשטידת עלי מנגולד מנת שומן אחת, ביצה אחת ומנה ורבע של מוצרי חלב, די זול ביחס למה שהוא נותן

כמה עובדות על עלי מנגולד (סלק עלים)

עלי המנגולד או סלק ירוק או סלק עלים (תלוי את מי שואלים) הם לא רק החלק העליון של הסלק האדום, כשלעצמו הוא בריא ועשוי לעזור לנו בשמירה על המשקל.

מספר סיבות למה לשלב עלי מנגולד בתפריט:

  • עוזר לטפל במחלות מעיים
  • תכולת סיבים תזונתיים מסיסים גבוהה מסייעת לפנות את עודפי השומן בגוף ולהוריד את רמת הכולסטרול המזיק.
  •  מסייע בהגלדת פצעים.
  • תורם לברק בעור וללחות בעור.
  • עשיר בחלבון.
  • מסייע בוויסות רמת הסוכר בדם.
  • מכיל ויטמינים כמו ויטמין A וויטמין C ומינרלים כמו אבץ ומנגן שהם נוגדי חימצון חזקים שגם משמשים כמעכבי דלקת, חוסר של מרכיבים אלה בגופנו עלולים להוביל להשמנה.
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה