מתכון כרובית ממולאת שיטת מירב סהר

3.5
(14)

כרובית ממולאת בבשר בתנור – ארוחת צהריים מושלמת ומשביעה

המתכון המושלם לכרובית ממולאת בבשר עם כף אחת של שמן!

לעוד מתכוני בשר בקר
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.5 / 5. כמות הצבעות 14

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

40 דקות דקות

דרגת קושי

מנות

4

מצרכים

  • כרובית גדולה
  • בשר בקר רזה
  • עשבי תיבול-כוסברה פיטרוזיליה
  • תבלינים
  • גזר מגורד
  • בצל קצוץ

מרינדה

  • כף שמן זית
  • פפריקה
  • פלפל
  • מלח
  • 2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

הכנת הכרובית

  • הרתחה של הכרובית במשך בין 7-10 דקות
  • להניח על נייר אפייה בתבנית

מרינדה

  • לערבב את כל מצרכי המרינדה עד לקבלת תערובת אחידה
  • לערבב את כל המרכיבים וללוש את התערובת
  • לעשות לכרובית מסאג’ טוב עם המרינדה ובסיום לשים את תערובת הבשר בין החריצים בכרובית
  • להכניס לתנור על 180° כחצי שעה

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

נתחי בקר רזים, למה זה נחוץ?

  • נתחי הבקר הרזים (סינטה, שייטל, וייסבראטן, אווזית ופלדה לאחר הסרת השומן) הם חיוניים לגופנו ואינם משמינים.
  • בשר הבקר מספק לנו רכיבים חיוניים אלו:
    • ברזל – חשוב למערכת הדם ולתאי הדם האדומים, הברזל מסייע בנשיאת החמצן לכל רקמות גופנו ומחסור בו יגרום לשלל בעיות וירידה באיכות החיים.
    • אבץ – מחסור באבץ יגרום בין השאר לתשישות , בעיות זיכרון, קשיי נשימה ועוד. חשוב מאוד לגדילה והתפתחות תקינים, בנוסף אבץ קשור לפעילות של למעלה מ-100 אנזימים שונים ולמגוון תהליכים בגופנו. מחסור באבץ יגרום בין השאר לפגיעה בתפקוד המיני, נשירת שיער ותשישות שכלית
    • ויטמין B12 – ויטמין זה הוא אחד החשובים בהתפתחות גופנית ושכלית, ביצור החומר התורשתי והתחדשות התאים. מחסור בויטמין זה יגרום שלל בעיות כגון: עייפות, חילוף חומרים איטי, בעיות במערכת העצבים, השמנה ועוד.
כרובית ממולאת ממולצת לארוחת צהריים בריאה ומאוזנת
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה