מעורב ירושלמי

0
(0)

מעורב ירושלמי קליל וטעים

המאכל הירושלמי בגרסא קלה ופשוטה שניתן להכין ב-20 דקות בלבד.
את המתכון הקליל הזה תמיד ניתן לשדרג עם תוספות של חלקי פנים שאתן אוהבות 

חלקי הפנים הם טעימים נורא אך לצערנו עתירים כולסטרול ולכן כדאי להמעיט באכילה של חלקי פנים.

בתאבון

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8

מצרכים

מה מרכיב לנו את המעורב ירושלמי:

חצי ק"ג כבדי עוף
חצי ק"ג חזה עוף
1 כף שמן זית
1 בצל גדול
סלסלת פטריות
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
כף כמון

אופן ההכנה

שומרי הכשרות:
את הכבדים יש לצלות על האש.

לנקות את כבדי העוף ולחתוך לחצאים
לנקות את חזה העוף ולחתוך לקוביות
את הבצל יש לחתוך לפרוסות.

כעת נחמם כף שמן זית (מדודה) על מחבת ונוסיף את הבצל שאותו נשחים קלות.
נוסיף את הכבדים וחזה העוף עד להשחמה ולאחר מכן נוסיף את התבלינים. 
לקראת הסיום, נוסיף את הפטריות חתוכות לרבעים

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

8

כמה ניתן לאכול?

עד 4 יח' של כבדים בצלחת ליום ולא יותר מפעמיים בשבוע

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה