לזניה חצילים מוקרמת

0
(0)

לזניה חצילים מוקרמת

קשה שלא לאהוב לזניה, אבל השילוב של לזניה חצילים מוקרמת זה ללא כל צל של ספק אחת הלזניות הטעימות ביותר שיש!
הגבינות החמות והרכות, הרוטב עגבניות הטעים הזה וכמובן עלי הלזניה שמוסיפות מרקם מושלם.

שילוב הטעמים בלזניה חצילים מוקרמת בין מתיקות וחמצמצות מהעגבניות, למליחות הטובה של הגבינות
הרכות אבל עם נגיעות קראנצ'יות של דפי הלזניה יוצרות לנו ביס מושלם, כמו בסרטים
את המתכון הביאה לנו רונית קלוסקה המקסימה

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

12

מצרכים

10 פרוסות חציל
1/2 כוס מים
1 קופסא עגבניות מקולפות ללא סוכר
1 כף שמן זית
1 ביצה

1 קוטג' 5%
חצי קוביה בולגרית (100 גר')

9 עלי לזניה
1 בצל גדול
1 שן שום
1 כף בזיליקום
2 פרוסות גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

1. פורסים את החציל ל-10 פרוסות ומברישים בשמן זית.
2. אופים את הפרוסות חציל בתנור
3. שמים במחבת כף שמן זית ומוסיפים בצל, שום, מעט תבלינים (מלח פלפל פפריקה), עגבניות מרוסקות ומים
4. מערבבים את הביצה, הקוטג' והבולגרית המפוררת יחד לתערובת גבינות.
5. כאשר הרוטב מוכן, מניחים בתבנית מלבנית רוטב למטה, דפי לזניה ושוב רוטב מעל, חציל ותערובת גבינות למעט הגבינה המגורדת,
6. חוזרים על הפעולה 3 פעמים, מכסים את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 20 דקות
7. כשהלזניה מתרככת ומתבשלת מפזרים את הצהובה המגורדת ומכניסים לתנור לעוד 5 דקות ללא כיסוי.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

6

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

12

כמה ניתן לאכול?

2 פרוסות = מנת פחמימה + כף גבינה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה