כדורי ברוקולי וגבינה אפויים שיטת ה-30

4.3
(11)

כדורי ברוקולי וגבינה אפויים עם תוספת של כרובית

עם חומרי גלם איכותיים ובריאים, ללא גלוטן, ללא סוכר ובעיקר, טעים מאוד.
כדורי ברוקולי וגבינה אפויים יכולים להיות כמתאבן, כמנת ביניים או כמנה ראשונה.
למה לוותר כשיש תחליף?

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.3 / 5. כמות הצבעות 11

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

15

מצרכים

חצי שקית ברוקולי קפוא
כף גבינה בולגרית 5%
כף מלאה גבינה לבנה בטעמים שאתם אוהבים
6 זיתים חתוכים
1 ביצה L
2 כפות פסיליום (לא חובה)
3 פרוסות גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

קוצצים בבלנדר/קוצץ ירקות את הברוקולי לפתיתים
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
בנתיים קולים 4 כפות שומשום על מחבת
יוצרים כדורים ומפזרים מעל שומשום
שמים בסיר טיגון ללא שמן כ-8 דקות על 180 מעלות או בתנור כרבע שעה

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

3

ביצים

1

לכמה לחלק?

15

כמה ניתן לאכול?

5 יח' = למנת גבינה צהובה

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • יש לחלק את המתכון כמספר פרוסות הגבינה הצהובה 
  • לגיוון ניתן להשתמש בשילוב של שומשום שחור ושומשום רגיל
x

שכחתי סיסמה