כדורי ברוקולי וגבינה אפויים שיטת ה-30

4.4
(10)

כדורי ברוקולי וגבינה אפויים עם תוספת של כרובית

עם חומרי גלם איכותיים ובריאים, ללא גלוטן, ללא סוכר ובעיקר, טעים מאוד.
כמתאבן, נשנוש בין ארוחות או כמנה ראשונה.
למה לוותר כשיש תחליף?
להכנה בתנור או בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן).

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.4 / 5. כמות הצבעות 10

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

מנות

3

מצרכים

חצי שקית ברוקולי קפוא

כף גבינה בולגרית 5%

כף מלאה גבינה לבנה בטעמים שאתם אוהבים

6 זיתים חתוכים

ביצה L

2 כפות פסיליום (לא חובה)

3 פרוסות גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

קוצצים בבלנדר/קוצץ ירקות את הברוקולי לפתיתים

מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

בנתיים קולים 4 כפות שומשום על מחבת

יוצרים כדורים ומפזרים מעל שומשום

שמים בנוטריפריי כ-8 דקות על 180 מעלות או בתנור כרבע שעה

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

3

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • יש לחלק את המתכון כמספר פרוסות הגבינה הצהובה 
  • לגיוון ניתן להשתמש בשילוב של שומשום שחור ושומשום רגיל
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

הירשם

שכחתי סיסמה