המבורגר ביתי מבקר רזה

3.5
(21)

המבורגר ביתי רזה וטעים

כמו שכבר אמרתי עשרות פעמים, לא צריך לוותר על כלום, פשוט צריך להחליף את מה משמין ולא בריא.
במקום להשתמש בבשר הטחון הרגיל שמוכרים לנו בסופר, או בבשר לקציצות מפוצץ בשומן כבש,
פשוט נשתמש בנתחי הבשר שמתאימים לשיטה וכך נוכל להימנע ממה שלא בריא בלי לוותר על מה שאנחנו אוהבים.
את ההמבורגר ביתי נשים אחת מהלחמניות או הלחמים המועדפים עלינו ובתיאבון.
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.5 / 5. כמות הצבעות 21

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

מנות

מצרכים

חצי קילו בקר רזה טחון: שייטל/אווזית/כתף ללא שומן

כף שמן

בצל גדול קצוץ

פפריקה

מלח

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עם השמן עד הזהבה

מעבירים לקערה ומוסיפים את הבקר הטחון והתבלינים, מערבבים עד להטמעה של הבצל והתבלינים

יוצרים את צורת ההמבורגר על גבי נייר אפיה (מומלץ להשתמש ברינג)

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10-15 דקות (תלוי במידת העשייה הרצויה)

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • ניתן להוסיף פטרוזיליה/כוסברה להמבורגר 
  • משום שהבשר הוא נטול שומן, רצוי לצלות פחות כדי לשמור על העסיסיות
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

הירשם

שכחתי סיסמה