זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

4
3.5
(21)

המבורגר ביתי רזה וטעים

כמו שכבר אמרתי עשרות פעמים, לא צריך לוותר על כלום, פשוט צריך להחליף את מה משמין ולא בריא.
במקום להשתמש בבשר הטחון הרגיל שמוכרים לנו בסופר, או בבשר לקציצות מפוצץ בשומן כבש,
פשוט נשתמש בנתחי הבשר שמתאימים לשיטה וכך נוכל להימנע ממה שלא בריא בלי לוותר על מה שאנחנו אוהבים.
את ההמבורגר ביתי נשים באחת מהלחמניות או הלחמים המועדפים עלינו שמותאמים לשיטה ובתיאבון.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.5 / 5. כמות הצבעות 21

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

4

מצרכים

חצי קילו בקר רזה טחון: שייטל/אווזית/כתף ללא שומן
בצל גדול קצוץ
ספרי שמן
פפריקה
מלח

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עם השמן עד הזהבה
מעבירים לקערה ומוסיפים את הבקר הטחון והתבלינים, מערבבים עד להטמעה של הבצל והתבלינים
יוצרים את צורת ההמבורגר על גבי נייר אפיה (מומלץ להשתמש ברינג)
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10-15 דקות (תלוי במידת העשייה הרצויה)

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

4

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה
  • ניתן להוסיף פטרוזיליה/כוסברה להמבורגר 
  • משום שהבשר הוא נטול שומן, רצוי לצלות פחות כדי לשמור על העסיסיות
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן