דג טונה עם זיתים

0
(0)

דג טונה עם זיתים

מתכון מושלם לערבי חג ושישי – דג טונה עם זיתים.
מנה מרשימה מאוד עם נוכחות על השולחן ועם טעמים אדומים-מושלמים
כשאת רוצה לפנק ולהתפנק – זה המתכון

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

80 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

6

מצרכים

6 נתחי סטייק טונה אדומה
זיתים לבישול
4 שיני שום פרוסים
רסק עגבניות ללא סוכר
2 עגבניות חתוכות קוביות
כף פפריקה
כפית שטוחה כמון
פלפל
מלח
מיץ לימון מחצי לימון
חצי כוס מים

אופן ההכנה

1.משרים את נתחי הטונה כ20 דקות עם חצי לימון סחוט ולאחר מכן שוטפים אותם.
2.שמים בקערה את כול המרכיבים ומשרים את הדגים עם הזיתים כשעתיים (עדיפות ללילה)
3.שמים בסיר רחב את נתחי הטונה ושמים את שארית הבלילה והזיתים מלמעלה.
4.מבשלים על אש נמוכה-בינונית כ40 דקות.
לשים לב להוסיף מים לפי הצורך

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

10

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

6

כמה ניתן לאכול?

8 יח' זיתים = מנת שומן | דג ללא הגבלה במסגרת הארוחה

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה