גליליות אגוזי לוז

4.7
(62)

גליליות אגוזי לוז מדהימות

מותאמות לשיטת ה-30 שלא תאמינו שזה דיאטטי.
גליליות בציפוי ממרח אגוזי לוז ביתי וקצפת.
עוד מתכון קינוח מושלם ומותאם לשיטת ה-30.
אז כשמתחשק משהו מתוק, לא ליפול לקינוחים הקנויים והמלאים בסוכר, יש גליליות אגוזי לוז מותאמים לשיטת ה-30
היום יש אלטרנטיבה.
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.7 / 5. כמות הצבעות 62

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

מנות

7

מצרכים

גליליות

5 כפות קמח כוסמין מלא (כוס חד פעמי קר)

חצי שקית אבקת אפיה

כף וחצי ממתיק (אבקה)

כף חמאת אגוזי לוז

4 כפות מים

ממרח אגוזי לוז

כף חמאת אגוזי לוז

כף קקאו

כף סילאן

קצפת

פחית קרם קוקוס (לאחר קירור כ4 שעות)

שקית אינסטנט ללא סוכר

קופסאת גבינה לבנה קטנה.

אופן ההכנה

גליליות

מחממים את חמאת אגוזי הלוז כ-40 שניות במיקרו ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים.

לשים עד בצק אחיד וגמיש.

מרדדים על גבי נייר אפיה מרוסס או מוברש בשמן

מגלגלים רדיד אלומיניום לקוטר הגלילית הרצוי ומגלגלים את נייר האפייה עם הבצק סביב רדיד האלומיניום (מומלץ לצפות בשידור)

אופים כרבע שעה על 180°

ממרח אגוזי לוז

מערבבים את כול מרכיבי השוקולד לאחר מכן מורחים בתוך הגלילית עם מקל או סכין צרה.

קצפת

מקציפים את הקרם קוקוס יחד עם האינסטנט בסיום ההקצפה מוסיפים את הגבינה ומקציפים כחצי דקה נוספת.

מזלפים לתוך הגלילית עם השוקולד מ-2 הצדדים.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

7

מנות פחמימה

5

מנות מוצרי חלב

4

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • ניתן להפוך את המתכון גליליות אגוזי לוז לטבעוני/פרווה, פשוט להוריד את הגבינה הלבנה
  • חשוב שרדיד האלומיניום יהיה מכוסה ע”י נייר האפייה ולא ייגע בבצק
הירשמי
דווח על
guest
1 תגובה
הכי ישן
הכי חדש המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
אילנית

היי ניראה מתכון מדהים.. יש לי ממרח שקדים יעבוד במקום חמאת אגוזי לוז…ובבצק אפשר לשים מייפל ? אין לי אבקה ממתיקה

x

שכחתי סיסמה