גליליות אגוזי לוז

( 3 מתוך 5 )
טוען
גליליות אגוזי לוז שיטת ה-30
  • כמות21
  • מנות7
  • זמן הכנה25 דקות
  • זמן בישול15 דקות
  • סה"כ זמן40 דקות
הדפס מתכון

גליליות אגוזי לוז מדהימות, מותאמות לשיטת ה-30.

לא תאמינו שזה דיאטטי.

גליליות בציפוי ממרח אגוזי לוז ביתי וקצפת.

עוד מתכון קינוח מושלם ומותאם לשיטת ה-30.

אז כשמתחשק משהו מתוק, לא ליפול לקינוחים הקנויים והמלאים בסוכר,

היום יש אלטרנטיבה.

מצרכים

  • גליליות
  • ממרח אגוזי לוז
  • קצפת
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
7
מנות פחמימה
5
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
4
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • גליליות

    1. מחממים את ההחמאת אגוזי לוז כ-40 שניות במיקרו ולאחר מכן מוסיפים את כול המרכיבים.

  • 2. לשים עד בצק אחיד וגמיש.

  • 3. מרדדים על גבי נייר אפיה מרוסס או מוברש בשמן

  • 4. מגלגלים רדיד אלומיניום לקוטר הגלילית הרצוי ומגלגלים את נייר האפייה עם הבצק סביב רדיד האלומיניום (מומלץ לצפות בשידור)

  • 5. אופים כרבע שעה על 180°

  • ממרח אגוזי לוז

    6. מערבבים את כול מרכיבי השוקולד לאחר מכן מורחים בתוך הגלילית עם מקל או סכין צרה.

  • קצפת

    7. מקציפים את הקרם קוקוס יחד עם האינסטנט בסיום ההקצפה מוסיפים את הגבינה ומקציפים כחצי דקה נוספת.

  • 8. מזלפים לתוך הגלילית עם השוקולד מ-2 הצדדים.

טיפים ווריאציות

  • ניתן להפוך את המתכון לטבעוני/פרווה, פשוט להוריד את הגבינה הלבנה

  • חשוב שרדיד האלומיניום יהיה מכוסה ע"י נייר האפייה ולא ייגע בבצק

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר