בוריק שיטת ה-30

3.9
(24)

בוריק – טעים וללא שמן בכלל

יש שיגידו טוניסאי, ויש כאלה שיטענו שהוא טריפוליטאי, אבל כולם מסכימים שהוא טעים ומשמין
מתכון מותאם לשיטת ה-30, עם קמח כוסמין ובכלל בלי שמן.
בוריק שיטת ה-30 עם סלט ירוק וחינמי בצד,
פתרון מושלם לארוחת ערב או בוקר על חשבון מנת פחמימה.
ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן) או בתנור.

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.9 / 5. כמות הצבעות 24

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

מנות

5

מצרכים

5 כפות קמח כוסמין

1/4 כפית מלח

שקית אבקת אפיה

כ-4 כפות מים

5 ביצים

2.5 פרוסות גבינה צהובה

 

אופן ההכנה

מערבבים את מרכיבי הבצק ולשים לבצק אחיד

חותכים נייר אפיה לריבועים ומברישים/מרססים מעט שמן

מחלקים את הבצק לחתיכות כמספר כפות הקמח, כל חתיכה שווה למנת פחמימה

מניחים את היחידה על גבי הנייר אפיה ומרדדים את הבצק לבצק דק עד כמה שאפשר

מניחים ביצה במרכז ומקפלים את נייר האפיה בזריזות כדיי שהביצה לא תברח (רצוי לפתוח את הביצה בקערה ולשים מלח ואת הגבינה הצהובה לפני שמכניסים לבצק)

בסיר טיגון ללא שמן

מכניסים לסיר טיגון ללא שמן כ-5 דקות על 180°

במחבת

מרססים שמן על המחבת ומתטגנים משתי הצדדים (כ-3-5 דקות מכל צד)

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

1

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

רצוי לחלק ל-5 חתיכות, כל חתיכה שווה למנת פחמימה, חצי מנה של גבינה צהובה וביצה אחת
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה