בוריק שיטת ה-30

( 0 מתוך 5 )
טוען
בוריק שיטת ה-30
  • כמות5
  • מנות5
  • זמן הכנה10 דקות
  • זמן בישול10 דקות
  • סה"כ זמן20 דקות
הדפס מתכון

בוריק – יש שיגידו טוניסאי, ויש כאלה שיטענו שהוא טריפוליטאי,

אבל כולם מסכימים שהוא טעים ומשמין.

מתכון מותאם לשיטת ה-30, עם קמח כוסמין ובכלל בלי שמן.

בוריק שיטת ה-30 עם סלט ירוק וחינמי בצד,

פתרון מושלם לארוחת ערב או בוקר על חשבון מנת פחמימה.

ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן) או בתנור.

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן

 

מצרכים

  • בצק
  • תוספות
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים לכל בוריק

מנות שומן
0
מנות פחמימה
1
ביצים
1
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה וגבינה צהובה
חצי

הוראות הכנה

  • בצק

    1. מערבבים את מרכיבי הבצק ולשים לבצק אחיד

  • 2. חותכים נייר אפיה לריבועים ומברישים/מרססים מעט שמן

  • 3. מחלקים את הבצק לחתיכות כמספר כפות הקמח, כל חתיכה שווה למנת פחמימה

  • 4. מניחים את היחידה על גבי הנייר אפיה ומרדדים את הבצק לבצק דק עד כמה שאפשר

  • תוספות

    5. מניחים ביצה במרכז ומקפלים את נייר האפיה בזריזות כדיי שהביצה לא תברח (רצוי לפתוח את הביצה בקערה ולשים מלח ואת הגבינה הצהובה לפני שמכניסים לבצק)

  • נוטריפריי

    מכניסים לנוטריפריי כ-5 דקות על 180°

  • מחבת

    מרססים שמן על המחבת ומתטגנים משתי הצדדים (כ-3-5 דקות מכל צד)

טיפים ווריאציות

  • על המחבת החלמון נשאר יותר נוזלי, בנוטריפריי זה ממש כמו ביצה קשה

  • הערכים התזונתיים למעלה הם לא על כל הכמות, אלא על בוריק אחד

  • תמיד לשמור על מספר החתיכות כמספר כפות הקמח (ומנות הפחמימה), כך נוכל לחשב כמויות כמו שצריך

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר