זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

10
5
(1)

מקרוד ללא סוכר

הממתק הערבי-מרוקאי האהוב, עכשיו גם בגרסא ללא סוכר, ללא דאגות ועם טעמים מושלמים!
מקרוד ללא סוכר, מתוק, טעים ועסיסי, אליפסות הסולת הטעימות האלו טעימות במיוחד. 

בתאבון!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 5 / 5. כמות הצבעות 1

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

10

מצרכים

בצק:

כוס סולת
2 כפות ממתיק
כף טחינה גולמית/כף שמן קנולה
כפית אבקת אפיה
רבע כוס מים

מרכיבי המלית:

6 תמרים מגולענים
2 חצאי אגוז מלך

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי העיסה יחד
למשך כ-10 שניות במיקרו נחמם גם את התמרים
לאחר מכן יוצרים מהעיסה כדור קטן מועכים מעט ויוצרים גומה מכניסים מהמלית וסוגרים
מניחים על גבי נייר אפיה עושים פסים עם סכין שיניים
מורחים עם מברשת סיליקון מי סילאן/דבש
מכניסים לתנור מעלות טורבו 180 לכ-10 דקות
לאחר האפיה מורחים עם מברשת סיליקון מי סילאן/דבש

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

2.5

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

10

כמה ניתן לאכול?

2 יח' = מנת פינוק + חצי מנת פחמימה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן