זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

0
(0)

סלט דלורית ואגוזים

סלט דלורית סופר מושקע עם אגוזים, שקדים וטעמים מיוחדים שמרימים לכל מנה שתיהיה לצידה.
המגוון הטעים של השקדים והאגוזים מצד אחד, מצד שני המתיקות של הסילאן והקינמון בהתנגשות חזיתית אך טעימה להפליא עם הדלורית פשוט מספקים עונג לחך!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

חצי דלורית
2 כפות שקדים
4 חצאי אגוזי מלך
כף סילאן ללא סוכר
מיץ לימון מחצי לימון טרי
פלפל
מלח
כף שומשום
חצי כפית קינמון

אופן ההכנה

1.מקלפים את הדלורית ולאחר מכן מקלפים עם קולפן ג'וליאן.
2.שמים בקערה עם מים רתוחים את כולי פסי הדלורית ומשרים כ 10-5 דקות.
3.מסננים את המים ומוסיפים:פלפל,מלח,חצי כפית קינמון,לימון סחוט,כף סילאן ומערבבים.
4.מחממים מחבת ללא שמן ושמים את השקדים הפרוסים ואת אגוזי המלך הקצוצים וקולים קלות שלא יישרף ומוסיפים לקערה.
5.במחבת החמה מוסיפים את השומשום לקלייה קלה ומוסיפים בקערה ומערבבים הכול ביחד.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

חצי מהכמות שווה למנת שומן
המלצה של השף: לאכול את הסלט לאחר 24 שעות במקרר על מנת שיספח את כלל הטעמים
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן