פלאפל – המאכל הלאומי של ישראל
בעולם הוא נחשב למזון בריאות מהשורה הראשונה, כי באמת פלאפל מכיל מרכיבים בריאים התורמים המון לגופנו.
פטרוזיליה, כוסברה, ושום שמכילים המון ויטמינים ומינרלים חיוניים, תורמים המון לבריאות הגוף.
חומוס המכיל חלבון ושום שכולם יודעים כמה הוא בריא לנו,
אך הבעיה עם פלאפל שהוא הכי טעים כאשר הוא מטוגן בשמן עמוק, וזאת בעיה(!)
התאמתי לכן את המתכון לשיטת ה-30 ועכשיו אפשר לקבל את כל הטוב שיש לפלאפל להציע בלי כל השמן הנלווה.
מומלץ להגיש באחד מתחליפי הלחם באתר או בפיתה כוסמין/קמח מלא עם טחינה, סלט קצוץ ומלפפון חמוץ
יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק
רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן
איך היה המתכון?
לחצי על הכוכב כדי להצביע
ניקוד ממוצע 4.7 / 5. כמות הצבעות 55
עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה
מרב את אלופה