זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

5
3.9
(24)

בוריק – טעים וללא שמן בכלל

יש שיגידו טוניסאי, ויש כאלה שיטענו שהוא טריפוליטאי, אבל כולם מסכימים שהוא טעים ומשמין
מתכון מותאם לשיטת ה-30, עם קמח כוסמין ובכלל בלי שמן.
בוריק שיטת ה-30 עם סלט ירוק וחינמי בצד,
פתרון מושלם לארוחת ערב או בוקר על חשבון מנת פחמימה.
ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן) או בתנור.

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.9 / 5. כמות הצבעות 24

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

5

מצרכים

5 כפות קמח כוסמין

1/4 כפית מלח

שקית אבקת אפיה

כ-4 כפות מים

5 ביצים

2.5 פרוסות גבינה צהובה

 

אופן ההכנה

מערבבים את מרכיבי הבצק ולשים לבצק אחיד

חותכים נייר אפיה לריבועים ומברישים/מרססים מעט שמן

מחלקים את הבצק לחתיכות כמספר כפות הקמח, כל חתיכה שווה למנת פחמימה

מניחים את היחידה על גבי הנייר אפיה ומרדדים את הבצק לבצק דק עד כמה שאפשר

מניחים ביצה במרכז ומקפלים את נייר האפיה בזריזות כדיי שהביצה לא תברח (רצוי לפתוח את הביצה בקערה ולשים מלח ואת הגבינה הצהובה לפני שמכניסים לבצק)

בסיר טיגון ללא שמן

מכניסים לסיר טיגון ללא שמן כ-5 דקות על 180°

במחבת

מרססים שמן על המחבת ומתטגנים משתי הצדדים (כ-3-5 דקות מכל צד)

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

1

מנות חלב

ביצים

1

לכמה לחלק?

5

כמה ניתן לאכול?

5
רצוי לחלק ל-5 חתיכות, כל חתיכה שווה למנת פחמימה, חצי מנה של גבינה צהובה וביצה אחת
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן