סושי ללא סוכר בייתי
לעיתים זה נשמע כאילו שהכנת סושי היא מורכבת נורא אבל זה נכון בכלל. למען האמת, הכי בריא והכי טוב להכין סושי ללא סוכר באופן בייתי.
יוצא גם טעים וגם את יודעת בדיוק מה המרכיבים בסושי. במיוחד לחולי סכרת שנאלצים לוותר על המאכל מכיוון שבסושיות הוא לרוב מכיל סושי.
הרי לכן הפתרון המשולם, מתכון נפלא להכנה של סושי בייתי לגמרי ללא סוכר וטעים במיוחד!
אז כדאי להתארגן עד סויה איכותית, ווסאבי טוב ויכולת גילגול בינונית לגמרי תספיק לייצור רול סושי נפלא!
יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק
רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן
איך היה המתכון?
לחצי על הכוכב כדי להצביע
ניקוד ממוצע 2 / 5. כמות הצבעות 3
עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה