פילה בקר עם ערמונים

4
(20)

פילה בקר עם ערמונים – ארוחת חג מושלמת

פילה בקר עם ערמונים, מתכון שיתאים לכל ארוחת חג, שבת ולכל אירוע חגיגי אחר.
בשר הוא חלק מאוד חשוב בתזונה שלנו ומספק לנו המון חומרים מזינים.
חשוב להשתמש בנתחים המתאימים כדי לא לחרוג ממנות השומן.

את נתחי הבקר המותרים עפ”י השיטה ניתן למצוא כאן  

לעוד מתכוני בשר בקר
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 20

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

110 דקות

דרגת קושי

מנות

4

מצרכים

גוש פילה
2 שקיות ערמונים
בצל חתוך גס
כף שמן זית
פטריות חתוכות ל4
כף סילאן
פלפל
מלח
פפריקה
כוס מים

אופן ההכנה

מנקים את הבשר משומן גלוי
צורבים את הגוש פילה על מחבת משומן עם כף שמן זית מקררים ופורסים לפרוסות בעובי כ-2 ס”מ
במחבת המשומן מצריבת הפילה מטגנים את הבצל מוסיפים את הסילאן ,התבלינים והכוס מים ומערבבים עד יצירת מרינדה
מניחים בסיר את החתיכות פילה ומכסים עם מרינדת התבלינים (מוסיפים מים במידת הצורך)
מבשלים על אש נמוכה כשעה עד ריכוך הבשר ומוסיפים את הערמונים והפטריות
מבשלים כרבע שעה נוספת

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

4

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • ניתן להשתמש גם בנתחי כתף, שייטל ואווזית
  • יש לשים לב לכמות הערמונים, על פי השיטה כל 50 גרם ערמונים (לא מבושלים) שווים למנת פחמימה כל שאר המתכון הוא חינמי לחלוטין (למעט כף השמן)
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה