פילה בקר עם ערמונים

( 0 מתוך 5 )
טוען
פילה בקר עם ערמונים מותאם לשיטת מירב סהר
  • מנות4
  • זמן הכנה30 דקות
  • זמן בישול1:20 שעות
  • סה"כ זמן1:50 שעות
הדפס מתכון

פילה בקר עם ערמונים

מתכון שיתאים לכל ארוחת חג, שבת ולכל אירוע חגיגי אחר.

 

 

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
1
מנות פחמימה
4
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • מנקים את הבשר משומן גלוי.

  • צורבים את הגוש פילה על מחבת משומן עם כף שמן זית מקררים ופורסים לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ.

  • במחבת המשומן מצריבת הפילה מטגנים את הבצל מוסיפים את הסילאן ,התבלינים והכוס מים ומערבבים עד יצירת מרינדה

  • מניחים בסיר את החתיכות פילה ומכסים עם מרינדת התבלינים (מוסיפים מים במידת הצורך)

  • מבשלים על אש נמוכה כשעה עד ריכוך הבשר ומוסיפים את הערמונים והפטריות.

  • מבשלים כרבע שעה נוספת.

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר