זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8
4
(8)

סינייה שיטת ה-30 – חצילים במיטבם

גלילות חצילים ממולאות בבקר רזה.
לא צריך לוותר על מאכלים שאוהבים אלא להתאים ולהחליף את הדברים הפחות בריאים.
לארוחת שישי או חג כמנה ראשונה טעימה ומזינה כדי לפתוח את התיאבון.
מנה ראשונה שתקבלו עליה מחמאות מכל כיוון ואף אחד לא יאמין שזה אוכל דיאטטי.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 8

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

8

מצרכים

חציל חתוך לאורך
2 חלבון ביצה
פלפל
מלח
בשר בקר רזה(שייטל, כף, אווזית, כתף)
בצל
כף שמן זית
רסק עגבניות ללא סוכר
פפריקה
פלפל
מלח

אופן ההכנה

הכנת החציל

פורסים את החציל זברה ולאחר מכן חותכים אותו לאורך (עובי חצי ס"מ – ס"מ)
בקערה שמים את שאר המרכיבים ומערבבים.
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה מרוססת עם תרסיס שמן
טובלים את החציל בחלבון הביצה ומניחים את החציל על התבנית המרופדת.
אופים את החציל עד הזהבה כ-15 דקות והופכים לצד השני.

מלית

מטגנים את הבצל הקצוץ עם כף שמן זית עד הזהבה
מוסיפים את הבשר טחון ומערבבים כול הזמן שלא יידבק ועד שמתבשל.
מוסיפים את התבלינים ואת רסק העגבניות וממשיכים לערבב

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

מנות פחמימה

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

8

כמה ניתן לאכול?

ללא הגבלה במסגרת הארוחה
  • מתכון סינייה שיטת ה-30 ההוא חינמי לחלוטין – בתיאבון
  • את רשימת נתחי הבקר המותרים בשיטה ניתן למצוא כאן
הירשמי
דווח על
guest
1 תגובה
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
מירה אברג'ל

נהנת מהמתכונים אלופה❤

x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן