סינייה שיטת ה-30

4
(8)

סינייה שיטת ה-30 – חצילים במיטבם

גלילות חצילים ממולאות בבקר רזה.

לא צריך לוותר על מאכלים שאוהבים אלא להתאים ולהחליף את הדברים הפחות בריאים.

לארוחת שישי או חג כמנה ראשונה טעימה ומזינה כדי לפתוח את התיאבון.

מנה ראשונה שתקבלו עליה מחמאות מכל כיוון ואף אחד לא יאמין שזה אוכל דיאטטי.

המנה היא מנה חינמית לחלוטין ומותרת ללא הגבלה במסגרת הארוחה.
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 8

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

מנות

2

מצרכים

חציל

  • חציל חתוך לאורך
  • 2 חלבון ביצה
  • פלפל
  • מלח

מלית

  • בשר בקר רזה(שייטל,כף,אווזית,כתף)
  • בצל
  • כף שמן זית
  • רסק עגבניות ללא סוכר
  • פפריקה
  • פלפל
  • מלח

אופן ההכנה

הכנת החציל

  • פורסים את החציל זברה ולאחר מכן חותכים אותו לאורך (עובי חצי ס”מ – ס”מ)
  • בקערה שמים את שאר המרכיבים ומערבבים.
  • מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה מרוססת עם תרסיס שמן
  • טובלים את החציל בחלבון הביצה ומניחים את החציל על התבנית המרופדת.
  • אופים את החציל עד הזהבה כ-15 דקות והופכים לצד השני.

מלית

  • מטגנים את הבצל הקצוץ עם כף שמן זית עד הזהבה
  • מוסיפים את הבשר טחון ומערבבים כול הזמן שלא יידבק ועד שמתבשל.
  • מוסיפים את התבלינים ואת רסק העגבניות וממשיכים לערבב

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • מתכון סינייה שיטת ה-30 ההוא חינמי לחלוטין – בתיאבון
  • את רשימת נתחי הבקר המותרים בשיטה ניתן למצוא כאן
הירשמי
דווח על
guest
1 תגובה
הכי ישן
הכי חדש המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
מירה אברג'ל

נהנת מהמתכונים אלופה❤

x

שכחתי סיסמה