סושי ללא סוכר

0
(0)

סושי ללא סוכר בייתי

לעיתים זה נשמע כאילו שהכנת סושי היא מורכבת נורא אבל זה נכון בכלל. למען האמת, הכי בריא והכי טוב להכין סושי ללא סוכר באופן בייתי.
יוצא גם טעים וגם את יודעת בדיוק מה המרכיבים בסושי. במיוחד לחולי סכרת שנאלצים לוותר על המאכל מכיוון שבסושיות הוא לרוב מכיל סושי.
הרי לכן הפתרון המשולם, מתכון נפלא להכנה של סושי בייתי לגמרי ללא סוכר וטעים במיוחד!
אז כדאי להתארגן עד סויה איכותית, ווסאבי טוב ויכולת גילגול בינונית לגמרי תספיק לייצור רול סושי נפלא!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

1

מצרכים

מחצלת לסושי עטופה בניילון נצמד
אצות

רצועות מלפפון (מהחלק החיצוני)
רצועות גזר
רצועות בטטה אפויה
רצועות אבוקדו

רצועות סלמון מטוגן ללא שמן על מחבת 
*סלמון טרי
*דג טונה

הכנת האורז:
2 כוסות חד"פ אורז עגול
2 כפות חומץ 5% רגיל/תפוחים
2 כפות ממתיק
2 וחצי חד"פ כוסות מים חמימים
צלוחית מים עם כפית מלח

אופן ההכנה

הכנת האורז:
שמים את האורז את הממתיק והחומץ ומוסיפים את המים

מבשלים את האורז על אש גבוהה עד בעבוע ולאחר מכן מנמיכים לאש נמוכה כרבע שעה ונותנים לו להתקרר.

הרכבת הסושי ללא סוכר
את האצה המחוספסת שמים כלפיי מטה על גבי המחצלת (לא חובה להשתמש במחצלת) את הפסים של האצה צריכים להניח לאורך ולא לרוחב.
טובלים את האצבעות במי מלח ומתחילים להניח את האורז ומדקקים את שכבת האורז.
מניחים לרוחב את התוספות שאוהבים
מגלגלים בצורה מהודקת ביותר, מרטיבים את הסכין וחותכים את הרול הסושי באמצע.
מצמידים את החצאים במקביל ולאחר מכן חותכים ל-5

הרכבת סושי מסוג inside out
לאחר הידוק האורז על האצה הופכים את האצה שהאורז כלפיי מטה.
מניחים את התוספות לרוחב ומגלגלים בצורה מהודקת ביותר.
מרטיבים את הסכין וחותכים את הרול באמצע.
מצמידים את החצאים במקביל וחותכים ל-5.
סך הכל יוצא 10 יח'.
ניתן ללפזר קצח ושומשום קלוי לפני החיתוך.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

1

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

1

כמה ניתן לאכול?

רול אחד = מנת פחמימה // הוספת אבוקדו מוסיפה מנות שומן

טיפים, ווריאציות וכמויות

  1. שימי לב שבמתכון הסושי ללא סוכר יש אופציות לבחירת הדג.
  2. הוספת אבוקדו לרול גוררת איתה מנת שומן נוספת כאשר רבע אבוקדו שווה למנת שומן אחת.
x

שכחתי סיסמה