ממולאים ברוטב

0
(0)

ממולאים ברוטב אדום

אין תבשיל מנחם כמו ממולאים ברוטב אדום, חם ועם ריחות מטורפים שממלאים את כל הבית בריח מגן העדן.
הממולאים אומנם לא מהירי הכנה אבל מספקים לך סיר אוכל למשך כל השבוע שזה דבר נפלא
בתאבון!

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 0 / 5. כמות הצבעות 0

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

80 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

9

מצרכים

2 פלפלים אדומים (גמבות)
2 פלפלים כתומים
2 פלפלים צהובים
2 קישואים
2 בצלים
400 גרם בשר טחון רזה (אווזית) / 300 גר' טופו
צרור פטרוזיליה
1 כוס אורז
1-2 רסק עגבניות ללא סוכר
3 עגבניות
מלח
פלפל
כמון
פפריקה
מים רותחים

אופן ההכנה

מילוי:
1. קוצצים את הפטרוזיליה בקערה
2. מוסיפים את הבשר הטחון / טופו מגורד
3. שוטפים את האורז ומוסיפים לקערה
4. מגרדים בצל, חצי קישוא ועגבניה אחת לקערה
5. מוסיפים מלח, כף פפריקה, מעט כמון(אם אוהבים) ופלפל שחור ומערבבים הייטב
6. מנקים את הפלפלים
7. חותכים את הקישואים לחצי (אמור להישאר לך 1.5 קישואים, סה"כ 3 יחידות. ומרוקנים את התוכן בעזרת כפית

רוטב:
1. קוצצים בצל בסיר רחב עם כף שמן זית
2. מוסיפים קוביות מ-2 עגבניות
3. מוסיפים את שאריות הקישוא לרוטב (אלו שריקנת)
4. מוסיפים מלח, פלפל שחור וכף פפריקה
5. מערבבים ומוסיפים רסק עגבניות ועוד 2 כוסות מים רותחים
6. נותנים לרוטב להתבשל במשך כמה דקות עד לסמיכות קלה. ניתן להוסיף עוד רסק עגבניות לפי הצורך
7. מניחים ברוטב את הפלפלים, אחד אחד ועל כל אחד מוזגים מן הרוטב שבסיר לתוכו.
8. כשהכל מסודר, מבשלים למשך 35 דקות נוספות עם מכסה סגור

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

9

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

לכמה לחלק?

9

כמה ניתן לאכול?

יח' אחת שווה למנת פחמימה / 2 יח' קישוא

טיפים, ווריאציות וכמויות

x

שכחתי סיסמה