גלילות חצילים וקישואים במילוי גבינות

( 0 מתוך 5 )
טוען
גלילות חצילים וקישואים שיטת ה-30
  • כמות16
  • מנות4
  • זמן הכנה25 דקות
  • זמן בישול45 דקות
  • סה"כ זמן1:10 שעות
הדפס מתכון

גלילות חצילים וקישואים במילוי גבינות לפתוח את הארוחה.

מנה ראשונה מהסרטים שתפתח לכם את התיאבון.

במילוי ריקוטה, צהובה, צפתית בולגרית או כל גבינה אחרת שתבחרו.

טעים, מזין, בריא ומותאם לשיטת ה-30

מצרכים

  • ירקות
  • בלילה
  • מילוי גבינות
  • רוטב פטריות מוקרם (לא חובה)
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
0
מנות פחמימה
0
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
4
פרוביוטיקה/גבינה צהובה
4

הוראות הכנה

  • 1. קולפים את הקישוא והחציל (זברה) ופורסים לאורך

  • 2. מניחים נייר אפיה ומרססים עם מעט תרסיס שמן

  • 3. מניחים את החצילים והקישואים הפרוסים, מורחים את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180מעלות טורבו עד השחמה, הופכים את החצילים והקישואים ומשחימים שוב

  • מילוי

    4. מניחים את החציל/קישוא על משטח נקי ומורחים באמצע כפית גבינה מעל עגבניה,פטריות ורבע גבינה צהובה/מוצרלה בקצה הדק מורחים מעט גבינת שמנת ומגלגלים מהקצה העבה לקצה הדק

  • 5. מניחים את גלילות החצילים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ 10דקות על 180מעלות

  • רוטב פטריות מוקרם (לא חובה)

    6. בסיר רחב מטגנים עם כף שמן זית את הבצל הפרוס עד השחמה, מוסיפים את הפטריות,גבינת שמנת,מים והתבלינים ומערבבים עד ביעבוב מוסיפים את הגבינה הצהובה וממשיכים לערבב עד התכת הגבינה

  • 7. מגישים את החצילים והקישואים ומעל שמים את רוטב המוקרם

טיפים ווריאציות

  • במידה ומחליטים להגיש עם רוטב פטריות צריך לחשב על כל הכמות עוד 4 מנות גבינה ופרוסת גבינה צהובה, מה שמביא את המתכון ל-8 מנות גבינה ו-5 פרוסות גבינה צהובה

  • לשים לב לכמויות כדי לא ליפול, כל כף גבינה שווה למנה וכל פרוסת גבינה צהובה/מוצרלה שווה למנה, כאשר הכמות היומית המותרת היא 4 כפות גבינה ופרוסת גבינה צהובה

  • ניתן למלא בבשר טחון רזה (מהנתחים המותרים) מטוגן עם ספריי שמן, במצב זה, המתכון הוא חינמי לחלוטין במסגרת הארוחה.

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר