גלילות חצילים וקישואים במילוי גבינות

3.8
(24)

גלילות חצילים וקישואים – מנה מושלמת

מנה ראשונה מהסרטים שתפתח לכם את התיאבון.
גלילות חצילים וקישואים במילוי ריקוטה, צהובה, צפתית בולגרית או כל גבינה אחרת שתבחרו.
טעים, מזין, בריא ומותאם לשיטת ה-30
את גלילות חצילים וקישואים ניתן למלא גם בנתחי בשר רזה במקום גבינות ולהנות ממתכון חינמי לחלוטין.
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.8 / 5. כמות הצבעות 24

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

70 דקות

דרגת קושי

מנות

4

מצרכים

חציל גדול

3 קישואים

לבלילה

חלבון מביצה אחת

פלפל

מלח

מעט פפריקה

מילוי גבינות

גביע גבינת שמנת 5% בטעמים

4 פרוסות מוצרלה/גבינה צהובה

עגבניה חתוכה קוביות

פטריות פרוסות טריות

רוטב פטריות מוקרם (לא חובה)

4 כפות גבינת שמנת (רצוי שום-שמיר)

סלסלת פטריות פרוסות עבה

פרוסת גבינה צהובה

מלח

פלפל

חצי כוס מים

אופן ההכנה

קולפים את הקישוא והחציל (זברה) ופורסים לאורך

מניחים נייר אפיה ומרססים עם מעט תרסיס שמן

מניחים את החצילים והקישואים הפרוסים, מורחים את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180מעלות טורבו
עד השחמה, הופכים את החצילים והקישואים ומשחימים שוב

מילוי גבינה

מניחים את החציל/קישוא על משטח נקי ומורחים באמצע כפית גבינה ומעל עגבניה,פטריות ורבע גבינה צהובה/מוצרלה

בקצה הדק מורחים מעט גבינת שמנת ומגלגלים מהקצה העבה לקצה הדק

מניחים את גלילות החצילים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-10 דקות על 180 מעלות

רוטב פטריות מוקרם (לא חובה)

בסיר רחב מטגנים עם כף שמן זית את הבצל הפרוס עד השחמה, מוסיפים את הפטריות,גבינת שמנת,מים והתבלינים
ומערבבים עד ביעבוב מוסיפים את הגבינה הצהובה וממשיכים לערבב עד התכת הגבינה

מגישים את החצילים והקישואים ומעל שמים את רוטב המוקרם

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

8

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • במידה ומחליטים להגיש עם רוטב פטריות צריך לחשב על כל הכמות עוד 4 מנות גבינה ופרוסת גבינה צהובה, מה שמביא את המתכון ל-8 מנות גבינה ו-5 פרוסות גבינה צהובה
  • לשים לב לכמויות כדי לא ליפול, כל כף גבינה שווה למנה וכל פרוסת גבינה צהובה/מוצרלה שווה למנה, כאשר הכמות היומית המותרת היא 4 כפות גבינה ופרוסת גבינה צהובה
  • ניתן למלא בבשר טחון רזה במקום גבינות (מהנתחים המותרים) מטוגן עם ספריי שמן, במצב זה, המתכון הוא חינמי לחלוטין במסגרת הארוחה.
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה