זמן הכנה

110 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

3.9
(22)

פילה בקר עם ערמונים – ארוחת חג מושלמת

פילה בקר עם ערמונים, מתכון שיתאים לכל ארוחת חג, שבת ולכל אירוע חגיגי אחר.
בשר הוא חלק מאוד חשוב בתזונה שלנו ומספק לנו המון חומרים מזינים.
חשוב להשתמש בנתחים המתאימים כדי לא לחרוג ממנות השומן.

יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק

רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן

 

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.9 / 5. כמות הצבעות 22

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

זמן הכנה

110 דקות

דרגת קושי

סה"כ מנות

מצרכים

נתח פילה
2 שקיות ערמונים
בצל חתוך גס
כף שמן זית
פטריות חתוכות ל4
כף סילאן
פלפל
מלח
פפריקה
כוס מים

אופן ההכנה

מנקים את הבשר משומן גלוי
צורבים את הגוש פילה על מחבת משומן עם כף שמן זית מקררים ופורסים לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ
במחבת המשומן מצריבת הפילה מטגנים את הבצל מוסיפים את הסילאן ,התבלינים והכוס מים ומערבבים עד יצירת מרינדה
מניחים בסיר את החתיכות פילה ומכסים עם מרינדת התבלינים (מוסיפים מים במידת הצורך)
מבשלים על אש נמוכה כשעה עד ריכוך הבשר ומוסיפים את הערמונים והפטריות
מבשלים כרבע שעה נוספת

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

4

מנות חלב

ביצים

לכמה לחלק?

כמה ניתן לאכול?

4 כפות ערמונים = מנת פחמימה
  • ניתן להשתמש גם בנתחי כתף, שייטל ואווזית
  • יש לשים לב לכמות הערמונים, על פי השיטה כל 50 גרם ערמונים (לא מבושלים) שווים למנת פחמימה כל שאר המתכון הוא חינמי לחלוטין (למעט כף השמן)
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
הכי חדש
הכי ישן המדורגים ביותר
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

דילוג לתוכן