2.4
(34)
ג'חנון מקמח כוסמין – תימני אסלי
בסוף השבוע או באמצע השבוע – תמיד כיף להתפנק עם ג'חנון טעים ורך!
מתכון מעולה ובריא לג'חנון שכולנו אוהבים אבל פוחדים ממנו.
עכשיו ניתן לאכול ג'חנון טעים ובריא מקמח כוסמין עם מעט שמן וללא מרגרינה או כל שומן מוצק אחר.
שיהיה בתאבון
יצא לך מושלם ואת רוצה להשוויץ? יש לך שאלה על המתכון? שידרגת אותו ואת פשוט חייבת לספר על זה
הצטרפי אלי לקהילת הפייסבוק, כולנו בקהילה מצפות לראות תמונה של המתכון שלך!
לחצי כאן לקבוצת הפייסבוק
רוצה לרדת במשקל אבל לא ממש יודעת איך?
ניתן לקרוא על שיטת מירב סהר – כאן
איך היה המתכון?
לחצי על הכוכב כדי להצביע
ניקוד ממוצע 2.4 / 5. כמות הצבעות 34
עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה
האם אפשר להקפיא לאחר ההכנה? ואיך מומלץ לחמם אחרי ההקפאה
האם אפשר לאפות את הג'חנון על הפלטה
כמות המים היתה יותר מידי, סתם הייתי צריכה להוסיף עוד קמח מיותר.