פוטטו שיטת ה-30

( 0 מתוך 5 )
טוען
פוטטו שיטת ה-30
  • כמות2
  • מנות4
  • זמן הכנה5 דקות
  • זמן בישול25 דקות
  • סה"כ זמן30 דקות
הדפס מתכון

מתכון פוטטו מותאם לשיטת ה-30.

תוספת מושלמת לכל ארוחה רק ללא טיגון וללא פירורי לחם לבן.

עם המבורגר, שניצל או סתם כנשנוש,

פוטטו שיטת ה-30, התוספת המושלמת לארוחה.

ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן).

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן

מצרכים

  • כללי
  • בלילה
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
0
מנות פחמימה
4
ביצים
1
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • 1. מערבבים את מרכיבי הבלילה

  • 2. טוחנים את פירורי הלחם במטחנת תבלינים (לא חובה)

  • 3. מקלפים ופורסים את תפוחי אדמה לחתיכות פוטטו, מניחים בבלילה ומלפפים בפירורי לחם

  • בנוטרי פריי

    מרססים מעט שמן ומכניסים לנוטריפריי כ-20 דקות על 160°

  • בתנור

    להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-30 דקות

טיפים ווריאציות

  • רצוי להרתיח את תפוחי האדמה הרתחה ראשונית כדי לקצר בזמן האפייה

  • כל המתכון מכיל 4 מנות פחמימה (2 של התפוחי אדמה ו-2 של פירורי הלחם), רבע מהכמות על חשבון מנת פחמימה

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר