פוטטו שיטת ה-30

3.5
(42)

פוטטו קראנצ'י וטעים

תוספת מושלמת לכל ארוחה רק ללא טיגון וללא פירורי לחם לבן.
עם המבורגר, שניצל או סתם כנשנוש,

פוטטו שיטת ה-30, התוספת המושלמת לארוחה.

ניתן להכין גם בסיר טיגון ללא שמן (לינק לרכישה כאן).

לעוד מתכונים לסיר טיגון ללא שמן
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 3.5 / 5. כמות הצבעות 42

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

מנות

4

מצרכים

פוטטו

2 תפוחי אדמה
4 כפות פירורי לחם מקמח מלא או כוסמין מלא (100%)

בלילה

ביצה
פפריקה
פלפל
מלח

אופן ההכנה

מערבבים את מרכיבי הבלילה
טוחנים את פירורי הלחם במטחנת תבלינים (לא חובה)
קלפים ופורסים את תפוחי אדמה לחתיכות בגודל המתאים 
מניחים בבלילה ומלפפים בפירורי לחם

בסיר טיגון ללא שמן

מרססים מעט שמן ומכניסים לנוטריפריי כ-20 דקות על 160°

בתנור

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-30 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

4

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • רצוי להרתיח את תפוחי האדמה הרתחה ראשונית כדי לקצר בזמן האפייה
  • כל המתכון מכיל 4 מנות פחמימה (2 של התפוחי אדמה ו-2 של פירורי הלחם), רבע מהכמות על חשבון מנת פחמימה
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

אתר זה משתמש בעוגיות (COOKIES) כדי לוודא שתקבלו את חוויית המשתמש הטובה ביותר